Mirek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Za to drugi trochę więcej części ma do składania,a kadłub składa się z częsci przed skrzydłowej i częsci silnikowej,a co do wyniku końcowego to zobaczymy w drugiej tercji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 w drugiej tercji to będzie KO Tak z nudów zmontowałem film z wypadu na Matyskę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 no. wreszcie jakieś konkretne latanie w RC Team Kęty A nie pitolenie po niebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No ,coś mi się zdaje że takich megahitów filmowych będzie więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Teraz jak mamy takiego magika od filmów ,to trzeba się będzie dobrze prezentować w powietrzu .Boguś czyż byś miał konkurenta,słyszałem że chcą go wziąć do kręcenia siódmej części gwiezdnych wojen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hehe już Ci Miro pisałem , że przed gwiezdnymi wojnami muszę skończyć film zbuntowany kaloryfer 15 . A tak całkiem serio to iMovie daje radę lepszego edytora video jak dotąd niewiedziałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Muszę przyznać że edytor pierwsza klasa,to chyba się teraz będzie działo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Mirek konkurencja jak najbardziej wskazana Natomiast kręcenie czegokolwiek z pozycji gleby wszelaką drobnicą typu mobiusy breloki włącznie z gopro + komurki itp to taki trochę przerost formy nad treścią. Jeśli dany model jest na tyle blisko że go ładnie widać w całej okazałości to jest OK, filmik wypadało by mocno edytować aby wybrać najfajniejsze motywy tak jak u Marcina, wtedy to ma jakiś sens. Natomiast oglądanie filmu i domyślanie się przez 5min gdzie jest model w danej minucie na niebie no to jak dla mnie jest nudne.Nie mówię bo też popełniłem parę filmów z gleby komórką i mobiusem i oceniam je do d....Chcąc je mimo wszystko zachować postanowiłem mocno edytować.To samo jest z fotami, model na 250m focony komórką ...powodzenia.Co do edytora to fajna sprawa, sporo możliwości, ale też trzeba poświęcić nieco czasu aby miało to ręce i nogi, tak jak zrobił to Marcin , bardzo fajnie z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No to Boguś wiem co myślisz o moich wypocinach komórką :rolleyes:ale racja, komórka to jedynie jak model jest blisko ,dalej nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hehe już Ci Miro pisałem , że przed gwiezdnymi wojnami muszę skończyć film zbuntowany kaloryfer 15 . A tak całkiem serio to iMovie daje radę lepszego edytora video jak dotąd niewiedziałem . Marcin bardzo fajna edycja i tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Rafał robimy ściepę z chłopakami i na urodziny kupujemy Ci kamerę :D Dzięki Boguś Rafał wrzucę na chwilke ten pierwszy film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie ,ten drugi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 latajcie na zboczu. tam komórka wystarcza. model zawsze jest blisko. jedyny problem, to złapać go w kadrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jurek my nie mamy tak dobrze ja Ty ze zboczami. Posłałem Boguśiowi na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No to Boguś wiem co myślisz o moich wypocinach komórką :rolleyes:ale racja, komórka to jedynie jak model jest blisko ,dalej nic nie widać. Rafał aby nie był że się tłumaczę z tego co napisałem, w Twoim przypadku filmy są krótkie i na temat, do tego odpowiednia narracja która jest zarąbista. Przede wszystkim wiemy co się dzieje i o co chodzi, więc nie było moim celem oceniane Twoich filmów które zawsze oglądam z ciekawością. Spójrz szerzej i zobacz co ludzie wrzucają np. na YT Tak jak napisałem o swoich filmach których mam kilka i jak dla mnie są do bani ale mimo wszystko zostawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Bogdan ,luzik śmieje się Od dawna marzy mi się profi kamerka na lotnisko ale jakoś tak tel. jest zawsze przy du...ie i tak najłatwiej.Może kiedyś..Poza tym nie bardzo orientuję się w temacie podręcznych ,dobrych kamer .Może ktoś podpowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na prośbę Rafała mój pierwszy caly filmik http://youtu.be/Pkt3O6_5z7U Rafał weźmiemy od Leszka na początek kamerkę i pokręcisz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Bogdan ,luzik śmieje się Od dawna marzy mi się profi kamerka na lotnisko ale jakoś tak tel. jest zawsze przy du...ie i tak najłatwiej.Może kiedyś.. No to super , nie chciałem aby z tego wyszedł jakiś kwas i nie było taką intencją. Ja do swoich fot również podchodzę bardzo sceptycznie i zachowawczo, mało kto wie ale z jednego pobytu na naszym lotnisku przywożę do domu od 500 do tysiąca fotek, i z tego dopiero wyławiam te najlepsze. Co do kamerki to i mi się tak samo marzy nie musi być profii, wystarczy taka jak ma Sebastian. Pamiętam jak jednego razu kręciłem w Bieruniu na hali , Ty zrobiłeś narrację a ja dokończyłem resztę filmowania I wyszło bardzo przyzwoicie, ale to właśnie kamerką Sebastiana było robione. Marcina dawaj ten filmik bez dwóch zdań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Rafał niechce żebym go dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Bogdan ,nadchodzą ciepłe dni i znowu będziemy focić i kręcić a potem wrzucać na forum,raz lepsze a raz gorsze i gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi