sbogdan1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Teeeee wypluj to słowo ...już tam przyora , Virus tyle latał i nic nie było.Z pewnością to następny level w lataniu, ale złe myśli odłóż na bok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Chodziło mi o odtworzenie ewent. malowania ,orać nie mam zamiaru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie nie , następne skrzydła będą inaczej pomalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No Rafał toś se polecioł z malowaniem,teroz to ino symulator po nocach żebyś się odstresował i bedzie dobrze hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Rafał kredkami odtworzymy malowanie , spoko damy rade na plastykę się chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Rafał kredkami odtworzymy malowanie , spoko damy rade na plastykę się chodziło Misiek teraz będziesz musiał choć skrawek szachownicy na swojego nakleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wytnę troche Rafalowi , chyba się nie pogniewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No teraz mam zagwozdkę czy w ogóle z pianką się pokazywać piękne wypasione modele mamy teraz na lotnisku. Jutro jadę do papierniczego po naklejki na swojego pianolota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzisiaj był fajny dzień do latania, obfitujący w rożnego typu awarię, ale obyło się bez start i każdy zadowolony pojechał do domu. Kazek przeprowadził pierwsze koszenie więc lotnisko jest przygotowane. Poniżej krótki filmik nagrany przez Grześka z moimi wypocinami https://www.youtube.com/watch?v=AlS_aOLwjB0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dokładnie , dzisiaj polataliśmy do bólu a co tam pochwalę się moim nowym nabytkiem ale czym to przywieźć na lotnisko ;)kadłub ma 2,75m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 No bardzo ładna Teraz czekamy na oblot, ale najpierw trzeba ją do czegoś upchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki Krzychu myślę że do peugeota boxera wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nawet ze skrzydłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jaki to rozmiar Grzesiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 2,7m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Grześ piękny model, zieleń wymiata na maxaCzyli szachownice obowiązkowe w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki Boguś fajnie że się podoba , myślę że na parę fotek mogę liczyć u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki Boguś fajnie że się podoba , myślę że na parę fotek mogę liczyć u Ciebie Jasne foty obowiązkowo muszą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Gratulacje Góra Żar pięknie powita w tym roku na Pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Apropos pikniku, coś na temat zapisów, listy słychać? Kolega Piotr z Niemiec (formalista) bardzo się niepokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi