DODO7703 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nowy model DHC- 2 rozpiętość 1620cm bardzo mi się podobał i go kupiłem i przy okazji kupiłem samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 fajne zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Grzegorz dlaczego tak sądzisz,a ty Dominiku poleciałeś po bandzie tylko czemu nie 3.60 ten model zawsze mi się podobał ,oby miał dobre właściwości lotne i napisz coś więcej o nim : waga napęd itd a te auto to rozbijania kretowin,no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Bez jaj Panowie .To żaden wyścig zbrojeń ,każdy lata czym może ,na co go stać i jak potrafi i to jest najważniejsze w naszej grupie. "Siła" RC Team Kęty tkwi w jakości ,ilości "przemielonych" modeli co w sumie cieszy bo wiedza praktycznie nabyta jest o wiele lepsza od teorii... Święta słowa.... W takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko przyspieszyć prace ,,konstrukcyjne,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Coś ta Extra przy tym Toxicu jakaś mała się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Panowie koledzy,jak tam z chęciami na loty sobotnio/niedzielne bo aura ponoć ma sprzyjać.Konie przygotowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jak mi serwo do su przyjdzie to przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Grzecznościowo na prośbę naszego kolegi z lotniska, wrzucam fotki nowego modelu który zapewne pojawi się na naszym lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Grzecznościowo na prośbę naszego kolegi z lotniska, wrzucam fotki nowego modelu który zapewne pojawi się na naszym lotnisku. mms_20160418_201047.jpg mms_20160418_201057.jpg Dzięki Bodzio za zamieszczenie zdjęć .Dodam tylko że ten piękny model ze specjalnym malowaniem może być niedługo wystawiony na sprzedaż jeszcze się waham gdyż model wygląda fantastycznie i posiada część wyjątkowego wyposażenia zaproponowanego przez producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Boguś to ten multiplex ? Jest identyczny jak mój E-Hawk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wojciech to kultowy Falcon -new version w niespotykanym ,przepięknym malowaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Przepraszam -nie znam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A który Marek sobie takie cudo kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A który Marek sobie takie cudo kupił? Marko Polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 A który Marek sobie takie cudo kupił? Krzychu wiesz że zawsze wolę kontakt face to face ale też czasem trzeba medialnie ,przyjemnej pracy . A do Mira kabinka do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Już wszystko wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Już wszystko wiem Czy aby napewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 P.Rafale samolot Piper L-4 Grasshopper 2350mm gotowy do lotu czekamy na dobrą pogodę i trochę wolnego do zobaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 P.Dominiku -oczekujemy na Was i Wasz model ! Pogoda ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dostałem dziś przesyłkę mistrzostwo swiata w zabezpieczaniu modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi