Xan86 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ty nie pokazuj kartonu i papierów tylko jego zawartość, tą bardziej wartościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marku, drobno posiekane papierki widać ,ale kiedy ci przyjdzie model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Coś mi się widzi że pod papierami ,,Antek,, leży - piękna maszyna Kolega postarał się z zabezpieczeniem modelu wszak to nie tuzinkowy egzemplarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marku, drobno posiekane papierki widać ,ale kiedy ci przyjdzie model? Miro to właśnie ten model te papierki trzeba tylko klejem posklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 to do następnej wiosny masz co robić chyba że chomiki wpuścisz,i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Gruby żebyś tych chomików nie musiał pożyczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marek składaj składaj a ja zrobię foto relację z lotu.Tej maszyny jeszcze nie mam w swoich zbiorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 panie O nie krakaj bo się może coś urodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Coś mi się widzi że pod papierami ,,Antek,, leży - piękna maszyna Kolega postarał się z zabezpieczeniem modelu wszak to nie tuzinkowy egzemplarz Bodzio jeśli będzie pogoda to może w sobote o ile sobie przypomnę co to w aparaturze jest butterfly i o ile ją wcześniej znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marek ,możesz pokazać zawartość tej paczki ? :D . Niby wiemy co tam jest ale dawaj foty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marek ,ale ty lubisz trzymać w napięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Rafał przecież widać , wyborcza , pani domu , tele tydzień Trzyma w napięciu jak w dreszczowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bodzio jeśli będzie pogoda to może w sobote o ile sobie przypomnę co to w aparaturze jest butterfly i o ile ją wcześniej znajdę Na obecną chwilę pogoda na sobotę bez deszczu i słabiutki wiaterek ale pochmurno za to. Niedziela zapowiada się do luftu. Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Marek ,możesz pokazać zawartość tej paczki ? :D . Niby wiemy co tam jest ale dawaj foty . Zdjęcie pogladowe z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nooooooo to to mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Piękny ten Antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No piękny szybowczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A jaka to rozpiętość tego szybowca jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A jaka to rozpiętość tego szybowca jest ? Janku tyle co w Twoich szybowcach mierzy jedno skrzydło, 2.8m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To ja też się pochwalę .. również dzisiaj dotarła do mnie magiczna paczuszka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi