Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A ja znam jej zawartość Gazety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Marcin, Ty to powinieneś pracować w służbach wywiadowczych, jeszcze ja nie wiem co jest w pudełku a Ty już wiesz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 tajnos agentos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kurde lubię jak w RC TEAM KĘTY zaczyna się nowy sezon . Ruch z nowymi modelami aż miło Tylko uzbrajać i latać latać i latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kurde lubię jak w RC TEAM KĘTY zaczyna się nowy sezon . Ruch z nowymi modelami aż miło Tylko uzbrajać i latać latać i latać Kazek widać że będzie grubo A co mi tam ja też coś mam może nie tak spektakularnie ale gęba mi się cieszy. A dorwać zawartość graniczyło z cudem To ja też się pochwalę .. również dzisiaj dotarła do mnie magiczna paczuszka .. PHOTO_20160422_093421.jpg Krystian gratuluję zakupu mimo że nie wiem co w środku spoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No to odsłaniamy kolejną kartę ... Model przyszedł elegancko zapakowany - szacun dla producenta Jest to wzmocniona węglem wersja Antares'a Tak prezentuje się z góry .. A tak z dołu .. A to będzie napędzało rakietę No to Marek, chyba zrobiłem Ci konkurencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Otwierać te pudła i pokazywać co tam macie , a nie gracie w bambuko i trzymacie wszystkich w napięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Super Krystian piękny model czyli mamy już dwa ,,Antki,, na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Boguś teraz Twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Boguś, będziesz miał co focić Tobie również gratuluje zakupu i dawaj zawartość pudła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Łał ,to faktycznie jest już wyścig zbrojeń . Ale ja wiem jeszcze więcej, ale powiem tylko tyle że dalej będą nadciągać nowości .... Ten sezon w Kętach to mega przegląd nowych modeli . Boguś dawaj foty Twojego wynalazku . Krystian gratulacje ,ale zalatuje mi coś Niemcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 I co się chwalisz , wyścig zbrojeń trwa haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Rafał, Niemiecka precyzja, hiszpański temperament i chęć do ostrego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Boguś ,pomóc ci z tym pudłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja niestety skromnie, :] miało być coś innego, niestety czasem są wyższe priorytety finansowe.Mimo to jestem zadowolony tym bardziej że tego modelu już nie produkują na obecną chwilę. Boguś, będziesz miał co focić Tobie również gratuluje zakupu i dawaj zawartość pudła Masz rację Krystian będzie co focić Boguś ,pomóc ci z tym pudłem? Spoko spoko Mireczku dam radę,Pudło również pancernie zabezpieczoneCzeski dystrybutor zadbał perfekcyjnie o paczuszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pogratulować nowych nabytków. Krystian jestem ciekaw wyważenia Twojego Antares'a. Z tego co pamiętam (a instalowałem ten sam silnik) musiałem w nosek doładować jakieś 100g Pb przy akumulatorze 4S 3000mAh. Boguś ten Cularis może czasami lepiej latać jak te Antares'y, Toxic'i i cała reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ale na niebie będzie gęsto tej wiosny,strach będzie latać ,tym bardziej że toxic już naprawiony Boguś to do niego teraz kamerkę HD i gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ale na niebie będzie gęsto tej wiosny,strach będzie latać ,tym bardziej że toxic już naprawiony Boguś to do niego teraz kamerkę HD i gites Dokładnie Mireczku dokładnie, na obecną chwilkę Solius służy jako ,,nosiciel,, Mobiusa. A tu wspólny lot z kolegą Markiem, który jest twórcą tego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pogratulować nowych nabytków. Krystian jestem ciekaw wyważenia Twojego Antares'a. Z tego co pamiętam (a instalowałem ten sam silnik) musiałem w nosek doładować jakieś 100g Pb przy akumulatorze 4S 3000mAh. Boguś ten Cularis może czasami lepiej latać jak te Antares'y, Toxic'i i cała reszta Wojtku, aktualnie zastanawiam się nad serwami i resztą wyposażenia więc co do wyważenia i wagi to sam jestem ciekaw. Czytałem uważnie na temat Twojego Antares'a więc w trakcie składania na pewno będę się tymi informacjami posilał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pogratulować nowych nabytków. Krystian jestem ciekaw wyważenia Twojego Antares'a. Z tego co pamiętam (a instalowałem ten sam silnik) musiałem w nosek doładować jakieś 100g Pb przy akumulatorze 4S 3000mAh. Boguś ten Cularis może czasami lepiej latać jak te Antares'y, Toxic'i i cała reszta I tutaj się z Wojtkiem w pełni zgadzam, a popieram Bodzia który swym szybolem nabija godziny w powietrzu i wykonuje ewolucje których nawet producent nie przewidział ,czerpiąc z tego masę frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi