sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pogratulować nowych nabytków. Krystian jestem ciekaw wyważenia Twojego Antares'a. Z tego co pamiętam (a instalowałem ten sam silnik) musiałem w nosek doładować jakieś 100g Pb przy akumulatorze 4S 3000mAh. Boguś ten Cularis może czasami lepiej latać jak te Antares'y, Toxic'i i cała reszta No wiesz Wojtek najważniejsze aby każdy był zadowolony ze swojego nabytku. Mi ten pianolot już dawno chodził po głowie z Soliusa jestem mega zadowolony Być może kiedyś będzie wyższy level na razie z pewnych względów jest taki a nie inny A specjalnego parcia na laminat też nie mam ,lecz nie zaprzeczam że mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ładne modele nadciągają na nasze lotnisko, gratulacje Rzeczywiście ten rok jest obfity w nowości. Do mnie też dzisiaj przyszło pudełko, ale mniejsze, jak już tak kurier kursował po wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No to Krzysiek czekamy na to Twoje "pudełko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ładne modele nadciągają na nasze lotnisko, gratulacje Rzeczywiście ten rok jest obfity w nowości. Do mnie też dzisiaj przyszło pudełko, ale mniejsze, jak już tak kurier kursował po wszystkich Krzychu dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A to takie malutkie z odbiornikiem do Virusa Właśnie grzebie z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 O to coś czuję, że w tym roku szybowce będą główną atrakcją na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No dobra, to ja też się pochwalę . Dotarł dziś do mnie polecony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No Rafał, to teraz "poleciałeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To pamiątka w wakacyjnych wojaży nad morze. Bodaj 8 km więcej w zabudowanym o 2 -giej w nocy i nagle błysk .Trza sprzedać Toxa ,będzie na mandat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ile punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nie wiem . Ale jest jeszcze jeden trochę droższy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Rafał to Ty Pirat drogowy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jutro wybieramy się do Kęt czy ktoś będzie na lotnisku tak pytam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja będę i Miro z Krystianem tak ok 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie ja wybiorę się, co prawda prognozy są takie se i ma być pochmurno ale bez deszczu raczej. Więc powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja niestety skromnie, :] miało być coś innego, niestety czasem są wyższe priorytety finansowe. Mimo to jestem zadowolony tym bardziej że tego modelu już nie produkują na obecną chwilę. msg-14986-0-89805400-1459947756.jpg Masz rację Krystian będzie co focić Spoko spoko Mireczku dam radę, Pudło również pancernie zabezpieczone Czeski dystrybutor zadbał perfekcyjnie o paczuszkę. Boguś fajny ten Cularis latałem już Cularis bardzo ładnie lata gratulacje z zakupu Ja będę i Miro z Krystianem tak ok 12 Bardzo się ciesze z tego powodu oblatujemy nowy model Piper na 2350 silnik 25cm PAMIĄTKOWA FOTA PIKNIK MODELARSKI 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W czeluściach YT znalazłem coś takiego, co prawda nie związane z samolotami choć przez chwilkę był motyw samolotu,nie mniej sam projekt rewelacyjny jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Masakra. Cudo . Przypomniały się czasy ZZTOP .Sam teraz składam samochód , ale niestety tylko nitro. O takim silniku mogę chyba tylko pomarzyć . Chyba że wydrukuję sobie na swojej drukarce 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie wiem jak można tak fajny silnik zrobić. Ale dźwięk ma obłędny, po prostu muzyka dla uszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Masakra. Cudo . Przypomniały się czasy ZZTOP .Sam teraz składam samochód , ale niestety tylko nitro. O takim silniku mogę chyba tylko pomarzyć . Chyba że wydrukuję sobie na swojej drukarce 3D Wojtek wrzuciłem trochę ten film prowokacyjnie,zastanawiając co na to powiesz udało mi się hihihihi Dokładnie ZZ TOP mieli podobny w teledyskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi