willyams Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jak skończę mojego składaka to Ci się pochwalę bo wiem że lubisz auta RC. Zresztą to będzie maszyna idealna w teren pobliski lotniska więc zobaczysz go nie raz i dam Ci możliwość zarażenia się tematem dogłębnie Na razie zdradzę tylko że fura jest w skali 1:8 i napędza ją Engine Force 4.6 nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wojtek w takim razie czekam z niecierpliwością.A tak na marginesie zastanawiam się jak przerobić moje SUBARU Impreza na cywilizowaną częstotliwość, bo puki co jak uruchamiam to sąsiad ma zakłócenia w mikrofalówce.Tylko czy to ma sens przerabiać z 27 Mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzisiejszy dzień na lotnisku uważam za udany, chociaż ... Lotniskowy monitoring Polatali - czas na "obiad" Ale chwila moment, co to ? Ekipa ratownicza ! Na szczęście ekipa ratownicza podołała zadaniu i sprowadziła model na ziemie bez większych uszkodzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No no,telefon do pracy czy nie mam znajomych w straży wszystko wyjaśnia . Chłopaki z Freda już chyba w ciemno będą trafiać z pizzami i kebabami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja też bym chciał takie drzewo szybowcowe koło domu ładne ,,owoce,, daje ???? a u nas jeszcze liści nie widać. A tak na poważnie to dobrze że model cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Czyżby to ta sama sławetna czereśnia na którą miałem wątpliwą przyjemność wdrapywać się.Masakra.Wówczas jeszcze EZ HAWK_em myślałem że jestem baaaardzo wysoko a tu nagle drzewo wyrosło.Nie zazdroszczę wspinaczki. Na wszelki wypadek drągal zostawiłem pod drzewem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Boguś, to drzewko na które my się wspinaliśmy, było za rzeczką no i model był "troszkę" niżej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Boguś, to drzewko na które my się wspinaliśmy, było za rzeczką no i model był "troszkę" niżej .. To tyle dobrze, myślę że szybowiec nie ucierpiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Krawędź natarcia lewego skrzydła najbardziej ucierpiała (patrząc na całość), poza tym, do wymiany serwo w skrzydle i jeden statecznik z V'ki jednak wszystko już się naprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ech ,co my byśmy zrobili gdyby nie Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ech ,co my byśmy zrobili gdyby nie Andrzej Dokładnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A to spoko naprawi się i będzie śmigał ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie ma innej opcji A tak z innej beczki .. Chłopaki ćwiczą program F3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Niech w Bobrownikach na pikniku szykują się na ostrą walkę o puchary (nie ze mną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A skoro już jesteśmy przy F3A znalazłem coś takiego.Bynajmniej nie widziałem takiego rozwiązania ze śmigłami x 2szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Boguś mało widziałeś przeciwbieżne śmigła popatrz jak to hamuje a już nie powiem jak to lata a cena tego Mythosa też zwala z nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Niestety z przyczyn niezależnych nie moge was narazie odwiedzać ;\ duzo mnie omija, szoda że to tak wyszło. Ale cieszy to ze rc Kęty rozwoja sie z dnia na dzien coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Co do programu F3A , to zaczynamy dopiero ćwiczyć jak narazie to koślawe jakieś te figury nam wychodzą ale spoko damy radę z Konradem i hańby Rc Team Kęty nie przyniesiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Boguś mało widziałeś przeciwbieżne śmigła popatrz jak to hamuje a już nie powiem jak to lata a cena tego Mythosa też zwala z nóg No widzisz Marcin biję się w pierś że tak mało widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Endriu opróżnij skrzynkę bo nie można pisać do Ciebie na PW. Bogdan żałuj bo warunki były super dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi