Marcin.O Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Hehe bez urazy Boguś miało to być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Endriu opróżnij skrzynkę bo nie można pisać do Ciebie na PW. Bogdan żałuj bo warunki były super dzisiaj Krzyś to prawda że warunki był idealne, zero wiatru, ale koło południa na niebie powoli robiła się jak jak to mówię ,,blacha,,biło po oczach aż miło.i trochę mi to przeszkadzało. Natomiast dziś u siebie pośmigałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No Bogus widoki super. Ja w końcu dzisiaj polatałem Toxikiem od Marcinka i fajnie chodzi Ogólnie dzień udany, przynajmniej ja spełniam plany o których mówiłem na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Endriu opróżnij skrzynkę bo nie można pisać do Ciebie na PW. Bogdan żałuj bo warunki były super dzisiaj [/quot Opóźniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No Bogus widoki super. Ja w końcu dzisiaj polatałem Toxikiem od Marcinka i fajnie chodzi Ogólnie dzień udany, przynajmniej ja spełniam plany o których mówiłem na lotnisku Krzyś i tak trzymać, O tak TOX śmiga jak marzenie, jest niesamowity, Marcin nieźle nim wymiatał, zapewne trzeba się nieźle wlatać aby ujarzmić go a potem wycisnąć z niego wszystkie jego walory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Powiem Ci, że zmieniłem odbiornik w wirusie na 7ch wprowadziłem pewne miksy i odkrywam ten model na nowo. Pierwsze wrażenie mega pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sobota nie bardzo udana dwa podwozia uszkodzone ale to nic ważne że się spotkałem z kolegami lotnikami . A tak na marginesie to zające też chciały polatać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Powiem Ci, że zmieniłem odbiornik w wirusie na 7ch wprowadziłem pewne miksy i odkrywam ten model na nowo. Pierwsze wrażenie mega pozytywne Krzysiek ale Ty masz apkę wypasioną więc możliwości w ustawieniach dość spore. Ważne że działa wszystko jak należy. Co do ustawień to człowiek cały czas się uczy, a radość tym większa jak rezultaty są pozytywne i zadowalające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Uwaga ,uwaga Mam mały rebusik Właściciel aparatury Jeti DS-14 + regulator Jeti Mezon 120 A to ............. ......... coś zamówił .Będzie na wypasie ,będzie ostro,będzie szybko To co zamówił ........ to ............!!!!!! :D Na potwierdzenie że Mezon już czeka na zainstalowanie -fotka Więcej nic nie powiem ale palce mnie swędzą okropnie żeby wypaplać.... Resztę dopowie ktoś inny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ja bym rozwiązał, ale poczekajmy na samego Właściciela aż się pochwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 właściciel to K......... a zamówiny model to R........ jest nagroda za poprawne odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie wygrałeś nic .Pełne wyrazy proszę a nie kropki jak w rebusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Właściciel apki to KaziuAlbo kolejny TOX albo Respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A Grzesiek napisał, Kaziu zamówił Rower albo Rolls-Royce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A Grzesiek napisał, Kaziu zamówił Rower albo Rolls-Royce Ale Rower nie jest szybki a Rolls to dla emerytów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Hehe, jestem jestem. Wieści szybko się rozchodzą i dobrze Jak sami wiecie od dawna zastanawiam się nad nowym szybowcem - Falcon szybko znalazł nowego właściciela, więc trzeba zapełnić wolne miejsce po nim Zastanawiałem się poważnie nad Toxicem, ale też rozglądałem się za czymś innym,ciekawym . Vertigo i Respect pojawiły się na horyzoncie - modele, które w ogóle nie są widywane na naszych lotniskach ( ja się z nimi osobiście nie spotkałem ). Rozmowy z Czechem szły bardzo poprawnie i już już prawie Vertigo, ale jednak do naszej Kęckiej floty dołączy Respect od Leszka Durczaka. Jak na razie głowę zaprzątają mi inne sprawy prywatne, jednakże zaczynam powoli kompletować wyposażenie i prowadzić przymiarki na Toxicu Rafała Myślę że w wakacje polatamy nowym sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No i emocje opadły .GRATULACJE !! Znakomicie że będziemy mieć bezpośrednie porównanie Toxic kontra Respect tym bardziej ciekawie, że będą na tym samym wyposażeniu. Grube otwarcie sezonu w Kętach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Hehe, jestem jestem. Wieści szybko się rozchodzą i dobrze Jak sami wiecie od dawna zastanawiam się nad nowym szybowcem - Falcon szybko znalazł nowego właściciela, więc trzeba zapełnić wolne miejsce po nim Zastanawiałem się poważnie nad Toxicem, ale też rozglądałem się za czymś innym,ciekawym . Vertigo i Respect pojawiły się na horyzoncie - modele, które w ogóle nie są widywane na naszych lotniskach ( ja się z nimi osobiście nie spotkałem ). Rozmowy z Czechem szły bardzo poprawnie i już już prawie Vertigo, ale jednak do naszej Kęckiej floty dołączy Respect od Leszka Durczaka. Jak na razie głowę zaprzątają mi inne sprawy prywatne, jednakże zaczynam powoli kompletować wyposażenie i prowadzić przymiarki na Toxicu Rafała Myślę że w wakacje polatamy nowym sprzętem No i po wielkim rebusie. Kazek gratuluję, chyba pozamiatałeś tą wiadomością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kaziu wieści się roznoszą z prędkością światła gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja tym światłem nie jestem jakby co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi