Shock Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Taa ,pokazał to było lądowanie na przyrządach bez widoczności . Ale mimo drobnych incydentów wspaniały lotny dzień. Znakomita miejscówka,jedzonko,towarzystwo pełne humoru,trochę za mocny wiaterek ale się nie poddaliśmy - bo jak nie my to kto . Mam jakieś filmiki ale padam na łoże ,zapodam jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki wszystkim za wspólne latanie, tak jak pisał Rafał wiatr trochę za mocny, na spokojne leniuchowanie w powietrzu nie za bardzo, ale co tam. Miejscówka naprawdę wymiata, człowiek odpoczywa.Na początek kilka fot które pokazują w jakich okolicznościach przyrody, tego pięknego terenu było nam dzisiaj dane przebywać.Materiału foto trochę jest wiec na raz nie da się wszystkiego wrzucić, ale w miarę możliwości będzie się sukcesywnie pojawiał.Zaczynamy... Low Pass by TOXIC ... Maszyna Mirka robiła spore wrażenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Co tu dużo pisać , było dzisiaj Mega Mega Zaj..... . Tak jak Boguś napisał miejscówka wymiata a Janek z Łukaszem stwierdzili , jest jak w raju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Trochę ogarnąłem temat z Lipową, kolejna porcja fotek, tym samym proszę o cierpliwość Zamieszczał będę tak jak były rejestrowane, no może czasem coś wybiórczo wrzucę.A wiec... Tak się lata na luzie uwielbiam fotografować ,, żyletkę,, w locie płaskim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boguś za Twoje foty masz filmik z Twoją osobą ,co wyczyniałeś na Lipowej i reszta filmów z pobytu Rc Team w Lipowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 hehe fajne Rafał super, dzięki bardzo.I kolejne fotki, tym Mirek oblatuje swojego ,,potwora,,że nie wspomnę o testowaniu nowego paliwa.Przygotowania, ostatnie regulacje no i rzecz jasna tankowanie Nie oficjalnie Mirka maszyna spala wszystko co ma kolor złocisto pochodny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Czy Mirek jest na forum. Może coś napisze o Sky-Wolf'ie. Oczywiście nie to co podaje w specyfikacji Rc-Pilot. Fajna maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie znasz Mirka Robcio ? To ten co targa Tyskie...tzn. paliwo do Sky Wolfa Jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Haha temu Wolf tak lata bo Miro ma chody w browarze Tyskie z pierwszego tłoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Naprawdę ,,Podniebny Wilk,, prezentuje się znakomicie.I tak samo lata, sylwetka bardzo ciekawa, a i kolorystycznie bardzo sympatyczna, biel w połączeniu z soczystymi zielonymi akcentami + czarne wstawki wyglądają bardzo ładnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dobre.Panowiie Wolf tak faktycznie lata bo to tyska mieszanka,no cóż niestety z BP.Co mogę napisać o tym modelu,długo szukałem modelu pod moje konkretne latanie,czyli agresywny jak trzeba,a kiedy mam ochotę to żeby lądował do nogi .Powiem wam że ten model spełnia moje oczekiwania na 120 procent.Nie chcę zaśmiecać tematu ,na pewno możliwości tego modelu będą pokazane na pikniku na Żarze. Bogdan,jak zwykle twoja tuba wyciąga esencję zdjęć ,superIII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Piękny jest. Prawie jak moja niegdysiejsza Miss Morava . Mirek, nie daj się prosić. Napisz co w sobie wozi po niebie i gdzie go kupiłeś, bo raczej nie u nas. Przynajmniej ja nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 I jeszcze jedna seria Wolf_a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boguś jak się ogarniesz z fotami ,daj filmik z lądowania "za skarpą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 No dobra lądujemy Oczywiście zadowolony właściciel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boguś ,dopiero teraz dostrzegłem te paliwo,nie bój nic za te foty kanister paliwa ,,,pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boguś jak się ogarniesz z fotami ,daj filmik z lądowania "za skarpą" No oczywiście że tak, może dziś jeszcze jak się uda. Boguś ,dopiero teraz dostrzegłem te paliwo,nie bój nic za te foty kanister paliwa ,,,pewny He he byłem pewny że od razu zwrócisz na to uwagę, jak tylko zobaczyłem tą fotkę od razu żarówka mi się zapaliła, nie mogę ciągle Marcinowi foto psikusy robić. A tu mi od razu spasowało tematycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tyskie musi być i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boguś Twoje psikusy wymiatają , ale i tak miotły nic nie przebije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Na dziś sesja foto zakończona, chce ogarnąć jeszcze jeden dość fajny filmik. Boguś Twoje psikusy wymiatają , ale i tak miotły nic nie przebije To fakt miotła była super W przygotowaniu EXTRA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi