endriuRC Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Lata ktoś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Chyba się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja się zaraz zbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja się zaraz zbieram. Ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dzisiejsze jesienne szaleństwo Kolejny filmik w przygotowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Obiecany filmik..Respect, Toxic, MX ...+ odrobina humoruKrótka historia jak pewien Marcin zepsuł ,,sznureczek,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Jakiś wadliwy ten sznureczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Jakiś wadliwy ten sznureczek Wilgoć na trawie dała mu radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No wczoraj fajnie polataliśmy???? Marcin udzielił parę przydatnych wskazówek dzięki którym Respect lepiej lata???? Ogólnie dzień udany☺ Boguś miał okazję wykorzystać nowy sprzęt fotograficzny???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No wczoraj fajnie polataliśmy Marcin udzielił parę przydatnych wskazówek dzięki którym Respect lepiej lata Ogólnie dzień udany☺ Boguś miał okazję wykorzystać nowy sprzęt fotograficzny Liczę jeszcze na słoneczne dni w tym roku. Kurna brakuje mi w zbiorach foto Twojej spaliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Liczę jeszcze na słoneczne dni w tym roku. Kurna brakuje mi w zbiorach foto Twojej spaliny.To już chyba w przyszłym sezonie Boguś☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Spoko damy radę Krzyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Spoko damy radę Krzyś Z pikniku na Żarze powinienes coś mieć bo tam latalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 WitamPóki co informacyjnie taka wiadomość... Jestem w trakcie projektowania kalendarza na 2018r. Jak na razie uporałem się z kalendarium, fotki wstępnie wybrane, następny krok to połączenie wszystkiego w pr. graficznym.Pozostaje jeszcze dogadanie co do wielkości kalendarza i kosztów wydruku. Może uda mi się wydrukować choćby jedną sztukę aby zobaczyć jak to wyjdzie z maszyny.Jak coś będę wiedział więcej to dam znać, być może ktoś będzie jeszcze chętny.Minus tego przedsięwzięcia jest taki że brakło mi miesięcy...12 to zdecydowanie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam Póki co informacyjnie tak wiadomość... Jestem w trakcie projektowania kalendarza na 2018r. Jak na razie uporałem się z kalendarium, fotki wstępnie wybrane, następny krok to połączenie wszystko w pr. graficznym.Pozostaje jeszcze dogadanie co do wielkości kalendarza i kosztów wydruku. Może uda mi się wydrukować choćby jedną sztukę aby zobaczyć jak to wyjdzie z maszyny. Jak coś będę wiedział więcej to dam znać, być może ktoś będzie jeszcze chętny. Minus tego przedsięwzięcia jest taki że brakło mi miesięcy...12 to zdecydowanie za mało Boguś w ciemno biorę 1 sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Andrzej zobaczymy co z tego wyjdzie, będę miał to na uwadze.Tak jak pisałem, zrobię grafikę dam wydrukować 1szt. i dopiero wtedy będzie się myślało nad dalszym drukiem. Jeśli jakościowo będzie tak jak ostatnio,to będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Wstępnie tak by to wyglądało bez zbytnich fajerwerków , prosto czytelnie,dojedzie jeszcze opis modelu.No może jakieś kosmetyczne poprawki jakiś detal może logo jakiegoś sklepu RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Z tym opisem to bym nie przesadzał, wystarczy sama nazwa w jednym z narożników zdjęcia. Ostatecznie to ma być kalendarz a nie album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Rozmyślam jeszcze zmianę tła zamiast białe , szare lub inny pastelowy kolor ale nie oczoj.x.bny Z tym opisem to bym nie przesadzał, wystarczy sama nazwa w jednym z narożników zdjęcia. Ostatecznie to ma być kalendarz a nie album Opis w sensie nazwa modelu tak jak robiłem to ostatnio W tym przypadku było by MXS 94 Extreme Flight Takie modele zagoszczą w kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Boguś SUPER zdjęcia ja się zapisuje na kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi