sbogdan1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Znalezione w czeluściach internetuChłopaki dają radę, trochę szkoda modeli ale co tam ...Polecam całość zabawa przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo ładne fotki. No ładne, ładne bo robione przez nadwornego fotografa lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 cześć ja w końcu dzisiaj wyciągnąłem swojego decatlona , prawie jest gotowy na oblatanie czekam jeszcze na nowe podwozie i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ładna maszynka Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Janek skoro Decathlon gotowy to zapraszamy do nas . Jutro szykuje się małe latanko,ma być pięknie. Lotnisko wygląda po zimie całkiem znośnie,trawka króciutka,kretowiny na końcu lotniska rozgarnięte. Dzisiaj był mały rekonesans,Kazek oblatał mini bosanove z nowym kadłubem z depronu ,Seba latał qładem i nowym helikiem . Ja tradycyjnie rozpocząłem Virusem i crack yaczkiem pod blokiem na palcu zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No poprawki na Bośkę już naniesione i jutro lotów ciąg dalszy Janek mój też gotowy i czeka na swój dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No to mam nadzieję że się Kazku spotkamy na oblatanie twojego i mojego razem w Kętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Piękny dzień a na lotnisku kilka osób . Pewnie dlatego że teoretycznie jeszcze zima chociaż praktycznie prawie lato. Miło że zawitał do nas gość -Marcin z Tychów i polataliśmy wspólnie i szybowcami i akrobacikami. Oczywiście nadworny fotograf Boguś "czaskał" foty i pewnie coś się pochwali. Ode mnie skromna fotka z modelami Marcina -ojcem Virusa czyli model Blade XL i filmik z jego 4 -tego lotu Addictionem X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam Potwierdzam pogoda piękna, był wiaterek ale były też chwile bezwietrzne. Tak jak na załączonym filmiku nic tylko latać. W pewnym momencie w powietrzu znajdowało się wszystko co może szybować, nawet pojawiła się termika i niezłe noszenie w ten sposób nasze samoloty szybowały bardzo wysoko można by powiedzieć na granicy widoczności, aby było ciekawiej szybowanie odbywało się w asyście drapieżnych ptaków. Oczywiście o filmie czy fotach w tym momencie nie było mowy każdy chciał zaczerpnąć wspaniałego szybowania. Jednym słowem w powietrzu było bardzo tłoczno. Później robiąc foty zarejestrowałem bardzo bliskie spotkanie, można by rzec żartobliwie że doszło do ,,krycia,, hmm ciekawe co z tego wyjdzie No dobra koniec tego bazgrania i wywodów jedziemy z fotami... W miarę możliwości będę dodawał kolejne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Boguś ,dawaj to "krycie" bo wiem że wyszło ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Pogoda super , atmosfera jeszcze lepsza nawet kilka pierwszych kominów udało się zaliczyc . Dzięki Chłopaki za miło spędzone popołudnie , w miarę możliwości będe was częściej odwiedzał p.s Boguś czekam na fotkę roku a Tobie Rafcio dzięki za filmik i myślę ze Addiction na 3S daje radę , narazie tak zostawię jak będzie mało powera to wtedy zapne 4S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 OK nie będę Was zwodził a więc krycie... Ja również dziękuję wszystkim za spędzone popołudnie w doborowym towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Hehe,dobre, prawie otarliśmy się z Marcinem motylkami .. Tak naprawdę ciężko latać synchronicznie czy jeden obok/za drugim ,tu akurat Bogdan wykazał się mistrzowskim refleksem kiedy mijaliśmy się z Marcinem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A tak poza tematem lotniskowym ale miedzy innymi mające związek.Janku jak robisz fotki modelu nie uwieczniaj na nich nr.rejestracyjnych samochodu.Pewnie to nic takiego ale .... Hehe,dobre, prawie otarliśmy się z Marcinem motylkami .. Tak naprawdę ciężko latać synchronicznie czy jeden obok/za drugim ,tu akurat Bogdan wykazał się mistrzowskim refleksem kiedy mijaliśmy się z Marcinem . Jest jeszcze kilka fajnych kadrów jak jesteście w parze , wrzucę na pewno ,puki co dodawał będę po kolei. Kolejna porcja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Fota mistrzostwo :D , Rafał skrzydła Ci ktoś zwinoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Fotki zajebiste... no i ta Extra może jakieś fotki z lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nawet nie proś o fotki z lotu...dramat ,po lotach modelem halowym przesiadka na taką kobyłę to szok,totalnie trzeba się wlatać od nowa w model...aczkolwiek ryk 116 cm ma swój urok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zazdroszczę wam, ja dzisiaj pomimo dużych chęci nie mogłem przyjechać ale nastepnej okazji nie przepuszczę. Rafał pewnie dosyć ciężko było przestawić sie z halowki na spalinę? Bogdan fotki super jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mieliśmy nawet zmotoryzowaną publikęNo i kolejne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Super zdjęcia sbogdan1 czym robisz zdj?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi