Shock Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No Boguś ,dar do fotek to Ty masz .Super żeś się nam trafił na to lotnisko . Nie chcę Cię straszyć ale to wstęp do początku sezonu i dopiero się szykuje fotografowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No Boguś ,dar do fotek to Ty masz .Super żeś się nam trafił na to lotnisko . Nie chcę Cię straszyć ale to wstęp do początku sezonu i dopiero się szykuje fotografowanie . Dzięki Rafał ... fajne że się podobają, jak tylko będzie okazja to się będzie pstrykało. Trzeba zbierać materiał na kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To ja dorzucę fotkę naszego lotniska, którą wykonał Seba ze swojego quada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Super...Z wysokości lotnisko nabrało innego wymiaru.Kurna taki qadzik na moje plenery...marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Oj Bogdan a u nas taki ,,latający szpieg,, to by się dopiero przydał... Z 60m nad lotniskiem już widać panoramę tatr nie wspomnę o tym że Babią Górę widać bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Super widoki ! muszę przyjechać w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Andrzej ,śmiało przybywaj. Ewent.info 501263767 . Filmik z dojazdem w pierwszej stronie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Oj Bogdan a u nas taki ,,latający szpieg,, to by się dopiero przydał... Z 60m nad lotniskiem już widać panoramę tatr nie wspomnę o tym że Babią Górę widać bez przerwy Łukasz no powiem Ci że kusisz tymi widokami, już za niedługo dla mnie rozpocznie się sezon na wiosenne poranne mgiełki. Z racji tego że nie tylko samoloty fotografuje a moim skrzywieniem jest również fotografia pejzażowa to czym prędzej muszę do Was zawitać na rozpoznanie fajnej miejscówki na wschód słońca. Przewodnik byłby wskazany po terenie Andrzej ,śmiało przybywaj. Ewent.info 501263767 . Filmik z dojazdem w pierwszej stronie tematu. Małe sprostowanie obecnie w miejscu skrzyżowania dróg lokalnej z przelotową Kęty - Oświęcim tam gdzie Rafał skręcał w prawo na filmie 1:10 znajduje się obecnie rondo, według mnie zbawienne w tym miejscu. Rafał no powiem Ci że to chyba jedyny zarejestrowany filmik z tą krzyżówką - fajnie się teraz ogląda takie ,,wczoraj i dziś,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tak,to rondo to dość istotna różnica i może to być mylące.Miałem nawet jakoś zamiar edytować filmik ale nie wiem jak . Filmik był kręcony przed piknikiem i była krzyżówka teraz zamieniła się w wszechobecne rondo/a. Boguś, dobre info . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jest filmk z wczoraszych lotów na hali w Bieruniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jest i drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Po długiej przerwie wybrałem się dzisiaj na lotnisko ,niestety wiatr był bardzo silny i nie odważyłem się polecieć extrą,ale za to Kolega Rafał zrobił oblot nowego modelu Sbach 342 z RC Factory o rozp.1,2m ,Poniżej filmik z oblotu Dzisiaj na lotnisku oprócz oblotu sbacha Sebastian zaprezentował quadrocopter wyposażony w FPV,GPS,system stabilizacji, autopilot,bardzo fajna maszynka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Hehe ,dobry filmik..jak na taki wiatr i model o wadze ok.680 g to i tak cud że przeżył . Ciekawi mnie hałas tego silnika ,czyżby łożyska ?? Na daną chwile wiem że model lata i niewiele więcej,pewne jest jednak że w normalnych warunkach będzie super Ja prezentuję Sebę z lotem Yakiem i potem również Seba z lotem quadem -polecam oglądnąć ,szczególnie końcówkę Warunki do latania dziś- wyśmienite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Haha następnym razem kupcie Sebie 4ropak żeby się nie zanudził ???? quad wymiata ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nawet fajne macie zabawki . planujemy Rafał do was przyjechać początkiem kwietnia na cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No to dobrze, bo Kazek może oblata Vailanta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie no Seba i Rafał pojechał ups poleciał po całości przy takim lufcie fiu fiu... szacunek !Szkoda że mnie nie było , Seba miałby foty a ja kolejne materiały foto do kolekcji.Ale jeszcze będzie okazja Rafał lądowanie bajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Co prawda nie związane z lotnictwem ale bez tego nie dało by się funkcjonować.Takie moje spojrzenie na dzisiejsze zaćmienie okiem obiektywu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja to sobie relacje Video oglądałem z Wysp Owczych, pięknie to wygląda, twója fotka też super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Fajne zdjęcie ale widzę ,,uśmiech,, a gdzie są oczy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi