Shock Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Boguś ,tak mi w pracy nawet zaświtała myśl czy Ty czasem nie będziesz jakimś swoim obiektywem próbował uwiecznić tego zaćmienia i proszę ,przychodzę z pracy a tu fotka . Łukasz mi tam brakuje Twardowskiego na jednym rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziś,mimo że piękny słoneczny dzień na lotnisku wiało że hej ! Ale ja z Grzegorzem twardo upalaliśmy nasze maszyny,ciężko to nazwać w pełni kontrolowanymi lotami jednak o dziwo nasze modele dzielnie walczyły z naporem wiatru i wykonywały momentami bliżej nie określone akrobacje . Niestety te właściwe modele czyli Extry posiedziały sobie w bagażnikach... Skromne fotki,filmików brak . Trafił się i filmik :D Grzesiek w nierównej walce z wiatrem ale całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ciężko było ale świat do odważnych należy i faktycznie była to walka z wiatrem,ale co zrobić jak po zimie chęć latania jest ogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jakoś ciężko mi wierzyć, że w Kętach tak wiało... latałem późnym popołudniem i praktycznie zero wiatru. https://www.youtube.com/channel/UCqnv6deuugv85B42U8quuJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Konrad, może po południu zelżało,my walczyliśmy od ok.10-tej do 14-tej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cześć u nas na lotnisku w sobotę też wiało , ale od 10 do 14 była niesamowita termika takie kominy że ciężko było ściągnąć szybowca na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Janek ,akurat to był dzień świrowania ,szybowce zostały w domu . A szkoda, bo być może faktycznie nosiło. Nie ma co żałować,to dopiero marzec,sezon przed nami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 W końcu mam Rafał blachę na podwozie do Decatlona myśle w tym tygodniu je zrobić jak się nie rozchoruję bo coś mnie zbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Podwozie nowe gotowe ,Decatlon gotowy do oblotu ,jak wyzdrowieje pakujemy sprzęty i przyjedziemy z kumplami do was na lotnisko , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cześć Janek . Te blachy giąłeś w imadle czy na giętarce ? ps Zdrowia życzę i udanego oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Informuje wszystkich zainteresowanych że hala w Bieruniu nie została jeszcze odwołana a więc termin środa godz.21.00 nadal aktualny.Myślę że prognozy które zapowiadają i rabat prawie 50% przekona wszystkich miłośników halówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja wchodzę w to :) muszę Grześka na koniec sezonu strącić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja być może też . Nie chce mi się tylko przekładać odbiornika... Janek,dawaj fotkę tego podwozia albo całego modelu. Czekamy na Was,na razie prognozy nie są optymistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja wchodzę w to muszę Grześka na koniec sezonu strącić nooo... teraz to mnie strach obleciał ale już wiem na ostatnią halę wezmę visionaira żeby Marcin miał łatwiej trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Hahahah ja wezmę Addictiona :D:D:D drzazgi będą się sypac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No to pewnie ja muszę zabrać Sbacha ? Nie ,nie, ja se chcę nim jeszcze trochę polatać a Wy się zainteresujcie modelami esa ,macie już doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale była by jazda :D Grześ ale może w przyszłym sezonie halowym zrobimy walkę esa na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No ale chyba trzeba będzie wiąść ze sobą odkurzacz jak zacznie śnieg padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zbieram szczękę z podłogi :D kto ma dobrego Zelmera B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Panowie, Jestem po spotkaniu z p. Burmistrzem pomoc Krzysztofa w dotarciu - Krzysiu dzięki Ustalenia co do pomieszczenia: Pomieszczenie będzie obecnie jest dyskusja gdzie, warunek że założymy Stowarzyszenie więc myślę że tu się nic nie zmienia tak ująłem w piśmie. Piknik: Musze znać wstępnie datę bo wymagało to jeszcze dodatkowych ustaleń ale jest taka możliwość - proszę ustalcie datę ja po świętach będę w urzędzie w temacie rozmawiał i muszę znać datę. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi