Xan86 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie ma za co Jak co to będziemy działać dalej. Dostałeś już odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 O jaki piknik to chodzi halowy czy ten co był rok temu na lotnisku w Kętach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jest filmik z wczorajszych lotów na hali w Bieruniu wczoraj było bardzo dużo miejsca do latania, a to za sprawą stałej ekipy która się nie pojawiła nie żebym narzekał mieliśmy z Marcinem całą halę dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie ma za co Jak co to będziemy działać dalej. Dostałeś już odpowiedź? jeszcze czekam ale jest okres swiąteczny Życzenia dla wszystkich kolegów Modelarzy Gdy nadejdzie Wielkanocny poranek Niech spełnią się życzenia tęczowych pisanek... Mazurków kajmakowych, bazi srebrzystych, Bogatego zająca i kurczaczków puszystych. Świątecznego nastroju, biesiady obfitej, Lukrowego baranka, a w dyngusa - głowy wodą zmytej! Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzięki Marku . Dla Ciebie również wszystkiego dobrego jak i całej ekipy z Kęt i okolic. Oczywiście dla każdego modelarza z forum,zaglądających tu, Spokojnych ,Wesołych Świąt i sporo wody w poniedziałek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzięki i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Gdzie te foty ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Te Marcin ,ja dopiero godzinkę temu zawitałem do domciu. A Boguś musi wybrać te naj,naj z tych the best Cztery filmiki się wgrywają na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Foty będą, nawet wyszły, wrzucę jak trochę ochłonę Pozdrówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No dobra ,ode mnie 4 filmiki. Dzień piękny jednak ze sporym wiaterkiem który uspokoił się dopiero pod wieczór.Niemniej fajnie spędzone popołudnie . Pierwszy to Grzesiek wczuwający się w Extrę ,coraz lepiej Drugi to wielki pech,urwana dżwignia od wysokości w nowo odbudowanym modelu .Brak jakiejkolwiek możliwości ratunku. Wierzę jednak że za niedługo poleci znowu-właściciele to zawodowi modelarze i na bank ją odbudują bo model lata świetnie Trzeci filmik to Damian przy próbie dymu i szukaniu właściwego SC -chyba jest ok I ostatni to Marcin z całolaminatowym modelem Pitss 12 (od 3,25 minuty filmu przegląd lotniska ) A mnie jasna cholera nikt nie nagrywa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ale się u was dzisiaj działo... My u siebie łapaliśmy termikę bo dzień na to był super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Łukasz ,fotki Bogusia pokażą sporo więcej ,niektóre są komiczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No chyba każdy na nie czeka z niecierpliwością 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja chcialbym wszystkim podziękować za mile spedzony czas ,pierwsze latanie po zimie pomimo srednio dobrej pogody udało się polatać, ja osobiście miałem duży dylemat czy odwazyć sie na lot extrą ale na szczęście wszystko poszło ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wiało, ale mimo to było super. Boguś dawaj fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No panowie bardzo ładnie Też czekam z niecierpliwością na fotki Bogusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No Panowie, całkiem całkiem te Wasze maszynki - tylko smaka człowiekowi robicie . Bardzo fajnie się ogląda te filmiki, zwłaszcza po zimie, a Twoje komentarze Rafał dodają im tylko na wartości, także osobiście więcej proszę No i też koniecznie chcę zobaczyć Twoją Extrę w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Łukasz ,fotki Bogusia pokażą sporo więcej ,niektóre są komiczne.... My też robiliśmy fotki czym tylko się dało nie mamy takiego sprzętu jak Bogdan ale chyba nasze zdjecia nie są takie złe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ależ wszyscy niecierpliwi OK w takim razie zajawka.Na pierwszy strzał idzie Pitts Marcina tradycyjnie jest trochę tego więc proszę o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 A ten ostatni to czyj jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi