Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W dechę fota tego Yaka Seby. Gdybym nie wiedział że to model pomyślałbym że prawdziwy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Boguś zdjęcie Yaka świetne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Super fotka Bogdan. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Szkoda że nie mogłem zawitać na lotnisko wczoraj, aczkolwiek na jego jechałem Jednak straty nie zaznałem,wypchałem w końcu z hangaru to co zbudowałem przez zimę i zaliczyłem 1,5 godz. oblot Kęty-Żar-Babia Góra-Wadowice-Gierałtowice-Kęty (lot nad naszym lotniskiem) -Kaniów :D .Widoki -rewelacja,lot mega fajny,atrakcja że hej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Rafał, czy skale Ci się pomyliły ? To miała być makieta 1 : 4, a nie 4 : 1 :lol: . Bogdan przyznaj się jak zrobiłeś tło w zdjęciu Jak'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Rafał, czy skale Ci się pomyliły ? To miała być makieta 1 : 4, a nie 4 : 1 :lol: . Bogdan przyznaj się jak zrobiłeś tło w zdjęciu Jak'a . Tłem jest niebo, nie ma innej możliwości reszta to już kwestia kosmetyczna. Sporo zależy w jakim miejscu na niebie znajdzie się samolot, wszak błękit niby jednkowy po całym nieboskłonie ale wycinek i pomiar światła robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A ja dodam że spory efekt też jest w dymie,jak widać instalacja dobrze zrobiona bo daje i to zdrowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Szkoda że nie mogłem zawitać na lotnisko wczoraj, aczkolwiek na jego jechałem Jednak straty nie zaznałem,wypchałem w końcu z hangaru to co zbudowałem przez zimę i zaliczyłem 1,5 godz. oblot Kęty-Żar-Babia Góra-Wadowice-Gierałtowice-Kęty (lot nad naszym lotniskiem) -Kaniów :D .Widoki -rewelacja,lot mega fajny,atrakcja że hej !! 2015-04-12-778.jpg Rafał no teraz to pozamiatałeś wszystko, pitole to zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 :D bez jaj Bogdan,dałeś haracz to zostajesz w naszej piaskownicy . Nawet uległem obecnej modzie i se jeb....em selfie ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 musimy wybrukować pas dla Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tu jest bez dymu, samolot znalazł się w idealnym miejscu gdzie słońce ja i samolot znaleźliśmy się w jednej linii więc niebo wyszło piękne błękitne zero chmurek w tle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 musimy wybrukować pas dla Rafała Marek ,z trawy jeszcze lepiej startuje,tylko 500/700 metrów musi być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 musimy wybrukować pas dla Rafała Koniecznie Marku bruk trzeba załatwić... Nie no żartowałem nigdzie się nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie wiem czy każdy zauważył link w podpisie Bogdana,polecam zerknąć na galerię ,fotki czasem tak niesamowite że nie bardzo wiadomo czy prawdziwe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Rafał to ty i pilot jesteś? W tym roku widze cię na pikniku w Raciborzu nie samochodem a samolotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 OK lecimy z Damianem - sobota 11.04. 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie wiem czy każdy zauważył link w podpisie Bogdana,polecam zerknąć na galerię ,fotki czasem tak niesamowite że nie bardzo wiadomo czy prawdziwe . Prawdziwe Rafał na stówę.Za zwyczaj jest tak że większość ludzi przesypia najpiękniejsze wschody słońca i poranki że nie wspomnę o zachodzie słońca, a być w odpowiednim miejscu i czasie to sztuka i szczęście nie lada, a jest to obarczone pobudką w nocy i w ciemnościach dreptanie w upatrzoną miejscówkę. Prace pochodzą z naszych pięknych Beskidów,J.Żywieckiego, Czeskich Moraw i malowniczej Toscanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Link pod zdjęciami zauważyłem już wcześniej, fotki niesamowite, Boguś pełny szacun. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie no zdjęcia rewelacja, będzie materiał na nowy kalendarz Bogdan, nie masz czasem jakiś fotek mojej Extry z soboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Po kilku długich wieczorach Katana poskładana i gotowa czeka na oblot :) . Do lotu z pakietami wyszła 1780 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi