sbogdan1 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No Marcin piękna jest.Kiedy inauguracja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Boguś jak pogoda będzie na wekend majowy to zjawiam się u Was i testujemy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Boguś jak pogoda będzie na wekend majowy to zjawiam się u Was i testujemy sprzęt No to git malina, trzeba to uwiecznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak najbardziej jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 cześć wam jutro z Dominikiem przyjedziemy do was oblatywać Decatlona , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja też się tam jutro do was wybieram z Extrą, bo weekend majowy mówią że ma być nie specjalny- chłodno, deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witajcie, Dzisiaj po długich staraniach w Kęckiej Gminie z Krzysztofem dotarlismy do propozycji pomieszczenia na modelarnię. Zapraszam chcących zobaczyć pomieszczenie na godzinę 14.00 na parking hotelu obok Hejnału, zobaczycie i musimy podjąć decyzje czy nam odpowiada czy nie. W razie czego dzwońcie na 697 990 430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Niestety ja jutro odpadam ,najpierw trasa do Łodzi a potem imieniny żonki...w międzyczasie spotkanko o 14- tej w sprawie pomieszczenia na modelarnię. Jednak planuję krótkie przybycie (trzy loty Sbachem ) ok 12-15 godzinki. Z tego co wiem dzisiaj się działo .Marcin oblatał Katanę i będzie filmik,a wrażenia z lotu ponoć rewelacyjne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dokładnie oblot Katany zaliczony i na dodatek u mnie z czego jestem bardzo zadowolony bo byłem bardzo blisko zakupu tego modelu, na razie kilka fotek filmiki się wgrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Śliczny trawnik i ładna kostka przed garażem ,modele też w miarę .... Dawaj filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Proszę bardzo jakość kiepska nagrywana telefonem ale coś tam widać,model świetny, Marcin jest happy tak mi się przynajmniej wydaje Rafał nie za bardzo kumam o co chodzi z tym trawnikiem i kostką i jeszcze jeden ,Addiction pięknie wisi, Marcin dzisiaj miał super dzień do latania,gorzej u mnie mój Visionaire zaliczył kreta ale na szczeście jest mega wytrzymały i po lekkiej kuracji CA model wrócił do latania a po krecie śladu nie ma taka jest zaleta modeli piankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mi się filmik ścina (z Kataną) i nie bardo chce iść . Dla pocieszenia ,fota kolejnej bestii w wersji elektro , niebawem do oblotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 właśnie nie wiem co jest grane z tym filmikiem też mi się ścina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grzesiu już kiedyś pisałem , nie uwieczniajcie nr. samochodu na fotach to tak dla przestrogi,licho nie śpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grzesiu już kiedyś pisałem , nie uwieczniajcie nr. samochodu na fotach to tak dla przestrogi,licho nie śpi. racja, jakoś nie pomyślałem już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No to tak , obiecłem oblatac Katane komisyjnie na lotnisku przy Wszystkich no ale wszyło inaczej , nie powiem że trochę Grześ się do tego przyczynił . Model lata tak jak wszędzie go opisują , poprostu bajka jeszcze troszkę powalczyć z SC . Rafał jutro obiecał że pomoże mi i nic tylko pomalutku wlatywać się w model. Grześ wrzuć ten filmik z Kataną jeszcze raz na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 już się wgrywa mam nadzieję że będzie ok filmik z Kataną już śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No to mogę iść juz grzecznie spac . Grześ dzięki za dzisiejsze loty no i za filmiki jeszcze zapodaj film z crasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 no dobra wrzucę ale nie dzisiaj bo już czas do spania tak na szybkiego wstawię ten przed crashem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grześ to był tzw. pilot error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi