amks22 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Hehe adrenalina dała znać Paliłem ciepły silnik na ssaniu i z zamkniętym odpowietrzeniem Było po ostrym deszczu i składałem go od początku a rutyna mnie poniosła Silnik pali jak zegarek wystarczy mu na to tyko pozwolić Klapy mam na "bocznym szuwiksie Aurora9" i faktycznie to muszę poprawić, ile proponujesz dać % ?,postawił się i zwolnił bardzo ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kaziu, nie martw się też tak miałem, że próbowałem z korkiem na odpowietrzeniu. Trudno poradzić ile domiksowania nie mając takiego modelu. Myślę, że nie mniej niż +/- 10 % powinno być bazą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 fajnie Kazek ci to lata wolniutko jak Piperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam,jak się Belanca spisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam Belanca lata ładnie ale muszę jeszcze dopracować lądowania na klapach A to zdjęcie Decatlona Bogdan to ci wyszło bajecznie ładne, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam Belanca lata ładnie ale muszę jeszcze dopracować lądowania na klapach A to zdjęcie Decatlona Bogdan to ci wyszło bajecznie ładne, wielkie dzięki Dzięki... fotek Twojego Decatlon mam sporo, ale nie wrzucam bo mi znowu wysmarujesz minusa za post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Decatlona część dalsza.Piękna maszyna lata jak marzenie, bardzo majestatycznie,na niskim przelocie słychać donośny szum skrzydeł,dla mnie bajka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gdzie można pobrać ww. zdjęcia w wyższej rozdzielczości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To jest to o czym zawsze mażyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Przepiękny model *.* musze go na żywo zobaczeć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gdzie można pobrać ww. zdjęcia w wyższej rozdzielczości ? W pełnej rozdzielczości nie są udostepnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Chciałem sobie na pulpit wrzucić ale nie w takiej rozdzielczości..stąd pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam pytanie, będzie w tym roku piknik u was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Chciałem sobie na pulpit wrzucić ale nie w takiej rozdzielczości..stąd pytam Podaj rozdzielczość pulpitu to Ci zrobię taką jak potrzebujesz i ew. adres email na priv. do przesłania pliku. Która fotka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Niestety w tym roku z przyczyn logistycznych Piknik Modelarski Kęty nie odbędzie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Co nie oznacza że nie odbędzie się wew. spotkanko a'la piknik . Dzisiaj fajne loty u Grześka ... Oprócz "rozerwania" Sbacha w locie całkiem ,całkiem ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Szkoda że nie będzie bo już się nastawiliśmy z chłopakami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Co nie oznacza że nie odbędzie się wew. spotkanko a'la piknik . Dzisiaj fajne loty u Grześka ... Oprócz "rozerwania" Sbacha w locie całkiem ,całkiem ciekawie . Rafał coś Ty nawyczyniał z Sbachem ? Naddźwiękową osiągnąłeś ? Przyznać muszę że ostatnio niezłego świdra pociągnąłeś w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Boguś ,człowiek stary a głupi ...Akurat po ostatnim lataniu i złamaniu śmigła założyłem "lekko" pęknięte zapasowe No i w 3-cim ,ostatnim locie jedna łopata postanowiła odfrunąć..z całym przodem,silnikiem... Generalnie już poklejone,wszystkie elementy się poodnajdywały ,nic nie ucierpiało z elektroniki,kabli itp. Wyglądało to zajebiście ,5 m nad ziemią wystrzał ,kupa lecących elementów w różnych kierunkach i model runął na ziemię .Grzesiek zaniemówił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No to narobiłeś Rafcio a film jakiś macie?też miałem zawitać dziś do Grześka no ale cóż siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi