PilotM Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 W niedzielę pogoda więc po obiedzie latamy ja ok 14 wybieram się na lotnisko. Bogdan zabieram aparat ze statywem i obiektywami, trochę zdjęć się przyda bo dawno nic nie robiłem. Dzięki za zdjęcie reaktora!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 W niedzielę pogoda więc po obiedzie latamy ja ok 14 wybieram się na lotnisko. Bogdan zabieram aparat ze statywem i obiektywami, trochę zdjęć się przyda bo dawno nic nie robiłem. Dzięki za zdjęcie reaktora!!!! Mareczku myślę że uda mi się przyjechać to podziałamy, co prawda mój główny obiktyw ,,lotniczy,, w serwisie ale wezme zapasowy a przy okazji Twój sprzęt przetestujemy. No dzisiaj ładnie Cię Boguś poniosło do góry Ledwo było widać model. Pogoda była super jak na to co zapowiadało się rano. Szkoda, że Grześka nie było z tym swoim nowym Sbachem, bo warunki na oblot były rewelacyjne, a i Extrą by poszalał Krzyś no powiem Ci że chyba przesadziłem z wysokością ,przy tym pułapie to jeszcze chwila i było by po zawodach a model polecialby wraz z ptakami które krążyły nieco wyżej.Koniecznie jakiś Mobius by sie przydał, z takiej wysokości filmiki byłby zje.....y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 zazdroszczę ,pogoda piękna ,człowieka ciągnie na lotnisko,tym bardziej że model do oblatania,ale czasami są ważniejsze sprawy,których nie można przełożyć Wy dzisiaj lataliście a ja tu "placki"piekę na Komunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Pytanie nie premiowane , co ,,piszczy,, w trawie Podpowiedż 2 - maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 O widzę że u Was modele wyrastają z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 FunJet Seby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 A coś Ty Bogdan porobił za fotki, zwłoki jakiegoś pianolota ? . Ogólnie fajny ,spokojny dzionek,fajny warun do latania. Cieszy własnoręcznie wylaminowane tylne podwozie do Extry które chyba zda egzamin(nie rozpadnie się ) Fajnie było znowu przelecieć się "kobyłą" po dłuższym lataniu EP-powym Sbachem.Totalnie inne latanie ,stres znowu scisnął poślady . W trawie piszczał pewnie regulator... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ależ ten model śmigał po niebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No to co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 FunJet Seby Brawo Krzysiek nagroda to sesja zdjęciowa na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cały Seba -total lajt ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Seba to wszystko bierze na luzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cały Seba -total lajt ..... Dokładnie Rafał Jeszcze w całości Krzysiek logo przystosowane do potrzeb foto.Dzięki raz jeszcze za skan... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Boguś na zdjęciu Marka Reactora odbicie z kabinki robi cień na skrzydle i wygląda jakby było pęknięte... Fajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Boguś na zdjęciu Marka Reactora odbicie z kabinki robi cień na skrzydle i wygląda jakby było pęknięte... Fajny efekt Nom dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A ja zapodam fotę kolejnego nowego modelu na naszym lotnisku Niebawem, prawie 2-metrowy,dwupłatowy,napędzany Saito FG 20 (benzyna) model poderwie się w przestworza. Nie napiszę co to, tylko częściowo przedstawię w elementach . Skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Curtis P6A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tak Adam, Curtis P6 Hawk i pewnie dobrze wiesz kogo to model... ,wielokrotny uczestnik pikników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Szczerze to nie za bardzo -widziałem kiedyś na pikniku w Gotartowicach ,ale mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Brakuje tylko odbiornika aby oderwać się od ziemi .Niebawem jednak to nastąpi... . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi