PilotM Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Super kolorystycznie zrobiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wszyscy się chwalą to i ja też Moja nowa zabawka. Nie jest duży bo tylko 140 cm ale jak dla mnie na razie starczy. Silnik ASP .46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No ładnie ładnie Wojtek piękny yaczek, jakbyś tak jeszcze zawitał na lotnisko było by super. Kazek Valiant_a masz na bogato, bez dwóch zdań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Kilka fotek i jakiś filmik Kazek i ustawianie klap Rzut oka na murawę Kupa "pilotów" i żaden model w powietrzu ,wszyscy dyskutanci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Powiem Ci Rafał że bardo sympatyczny ten Ursus i nieźle się woził po niebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Widzę że u was na lotnisku też się sporo działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Heh,dzisiaj nastąpiło odpalenie silnika w modelu Curtiss i dziwo zapalił od strzału . Na daną chwilę chyba nie potrzeba żadnych regulacji aczkolwiek okaże się to na lotnisku... Niestety nie obeszło się bez zgrzytu...gdzieś cieknie paliwo po zbiorniku i trzeba rozkopać całą instalację ,wyciągnąć zbiornik . A tak to pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Fajny basowy klang ma ten silniczek, no powiem Ci że jestem pod wrażniem tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ładny Rafał ten dwupłatowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 No i pięknie lata, bo widziałem nie raz konkretnie ten model w akcji . Być może poleci w ten weekend (jak ogarnę wyciek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Piękny modelik dźwięk silnik ana niskich obrotach jest mega mega przyjemny dla mego ucha czekam na oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Rafał nie może tylko musi , jestem w szoku że po takim postoju odpalił od kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Na pewno będzie ładnie latać , też oglądałem filmiki . Odmieniłem sobie zdjęcie na Decatlona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Na pewno będzie ładnie latać , też oglądałem filmiki . Odmieniłem sobie zdjęcie na Decatlona W końcu masz aktualne z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Model bardzo ładny ozdobi stadninę lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 To Bogdan tylko dzięki tobie sobie odnowiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 dzisiejsze latanie w obiektywie (była kiełbaska, były obloty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No to ja też troszkę fotek dorzucę Najpierw trzeba coś w radiu pogrzebać a później trzeba coś polatać W między czasie nasz lotniskowy kucharz odpalił grila co by ekipa o pustym żołądku nie latała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No Marcin te zdjęcia Marka fajnie wyszły. Widać te emocje podczas staru. Impreza też się udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Żeby Curtiss poleciał przydały by się zastrzały Curtiss w rękach Andrzeja i na koniec Konrad i jego Extra Jutro koleżanka młodej połączy fotki Marka w jedno całe zdjęcie to będzie fajnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi