sbogdan1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No Bogdan powiem Ci, że Twoje zdjęcia ukazują nasze lotnisko z całkiem innej perspektywy. Można odnieść wrażenie, że to nie u nas Dzięki Krzyś, to fakt, ale na tym polega cała zabawa aby wykreować w ten sposób aby nie odbiegało od rzeczywistości a jednocześnie pokazać w nieco inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Cześć ja też odniosłem takie wrażenie jakby to było inne lotnisko , ładnie Bogdan zdjęcia robisz wspaniałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Dziś naprawdę działo się na niebie, było słońce były chmury, pokropiło nie co.Generalnie na lotnisku wyczekaliśmy do końca, co zaowocowało przepięknym słoneczkiem nawet wiatr postanowił odpuścić co z pewnością ułatwiło dzisiejsze loty. A to fotka tuż przed załamaniem pogody. A wracając do lotniska, nie chciałbym być nieskromny ale naprawdę jest imponujące.Trawka przycięta, na bokach rośnie dość wysoka gęsta trawa która w pewnym sensie jest takim miękkim buforem przy nieoczekiwanym przyziemieniu modelu z planetą No dobra klika fotek ,reszta następnym razem. Ostatnie poprawki. Prezentacja I już jesteśmy na pułapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzisiejsza walka z wiatrem: Kilka skromnych fotek; nie tak profesionalne jak powyżej, ale coś tam widać +film (1080p): https://www.youtube.com/watch?v=kWc2s38Db9A&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Powszechne zjawisko. Każdy model będzie ci tak robił, zwłaszcza jak wieje silny wiatr. Zaciągasz prawie całą wysokość i wykonujesz cały czas ruchy lotkami lewo-prawo(nie duże) żeby ustabilizować model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Marek coś tam zgubił ??? Pomajstrował i odleciał Pięknie prezentuje się ta zieleń na tle nieba Szybki zawis w pionie, to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nareszcie foty z prawdziwego zdarzenia tzn. w sensie porządnej jakości .Boguś, dobrze żeś wrócił... . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 I plecki obowiązkowo Nareszcie foty z prawdziwego zdarzenia tzn. w sensie porządnej jakości .Boguś, dobrze żeś wrócił... . Dziękuję bardzo Pozdrówka...Zmykam bo do pracy już najwyższa pora jechać,kurna nocki są przechlapane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzisiaj trochę polataliśmy. Poniżej dwie foty i film z szaleństw Grześka https://www.youtube.com/watch?v=FObwOYiib3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No ładnie ładnie, widzę że skład był do latania.Ładny ten samolocik Grzesia, brakuje mi go do kolekcji fotolotniczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki Boguś,nie ukrywam że chciałbym dołączyc do tej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki Boguś,nie ukrywam że chciałbym dołączyć do tej kolekcji. Zrobi się obowiązkowo sesję. Pogoda ładna może dziś się wybiorę na lotnisko bo sobotę mam całą zajętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No jeszcze Grzegorzowi trzeba nagrać jak lata Extrą bo go popuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 To Panowie proponuje dzisiaj o 17.00 zabiorę również aparat i tym razem Reaktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 OK Spadam w takim razie kosić moje przydomowe włości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 HejInformacyjnie .... Grzesiu będzie czekał na nas i zgarniemy go po drodze tuż przed lotniskiem.Przynajmniej tak się wstępnie umówiłem bowiem dryndał do mnie.W razie czego znam drogę. Pod telefonem dziś jestem tylko do 21.Rano już od 5 można dryndać.Ja natomiast będę czekał w Bestwinie. Pozdrówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 WitamTrudno ogarnąć wszystko ale powoli do przodu,najpierw obiecana Krzyśkowa SUNIA Oczywiście nie da się wszystkiego naraz ale sukcesywnie będę zamieszczał to co czeka na kolejce. Jest tego baaaaardzo sporo więc będzie co oglądać. I kolejna seria z lotniska w N.Wsi k.KętNie ma to jak trzymać porządny pion Uwielbiam odejście na drugi krąg pozostawiając z boku słońceSamolot wygląda bardzo majestatycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzięki Boguś za zdjęcia Jak zwykle super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 I na dobranoc jeszcze jedna fotka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 No dobra jeszcze szybka zajawka foto, z imprezy na lotnisku w Kaniowie czyli :FENIKSY 2015.Pogoda nie rozpieszczała ,można rzec ,,barowa,, było pochmurno, wietrznie, przez chwilę podał spory deszcz,niemniej jednak piloci RC i nie tylko dali radę, nawet publika dopisała. Kilka fot na początek, reszta w miarę sukcesywnie będzie się pojawiać.Rafał i Grześ widać że humory dopisują A to w jednym z hangarów jak zwykle poruszona tematyka lotnicza większego kalibru. Konrad... tu nie trzeba zbytniego opisu, kto widział co potrafi uczynić z maszyną w locie na długo zapamięta przedstawienie. Uwe Zimmermann tej postaci nie sposób nie znać, warto zobaczyć co potrafi wyczyniać w powietrzu w samolocie EXTRA 300 Od lat robię foty na pokazach lotniczych i zawsze marzyło mi się aby uwiecznić siebie z Uwe. Marzenia się spełniają, następny może będzie Jurgis Kayris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi