sbogdan1 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No to może po kolei .. ciąg dalszy FENIKSY 2015. modele RC przeplatane nieco większym kalibrem Piękny dwupłatowiec PWS - 26Maszyna sunęła po niebie jak marzenie ... Te dwie ostatnie foty jak dla mnie wyglądają bardzo realistycznie. Wszytko to dzięki bardzo starannie dopracowanym detalom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Boguś ,chyba nie trzeba komentować tylko podziwiać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No piękne maszyny u was zawsze jest co pooglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Podziwiać to mało powiedziane foty jak zawsze mistrzostwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kolejna porcja ... Ostatnie przygotowania i w górę... Pełne skupienie Marcina i Kazka A przy okazji wirnikowców , miałem już jechać do domu ale postanowiłem zostać aby obejrzeć jeszcze Uwe Z.Po występie pojawili się ,,dronowcy,, jeśli mam być szczery do tyłka nie urywało, oczywiście była podnieta spikera i takie tam pitu pitu...nic specjalnego trochę danych i jakiś tam przelot góra dółNasi piloci mimo fatalnych warunków dali o niebo lepszy pokaz i publika też była.Że nie wspomnę o szybkim kursie latania prowadzonym przez Kazka, oczywiście wszystko uwiecznione , będzie pokazane. Mały przerywnik Ot taka motorynka się trafiła na stoisku co prawda w powietrze się nie wzbije no ale przy odrobinie fantazji polecieć tym też można trochę inaczej Ok zatankujemy i lecimy dalej dziękuję zatankowane Ostatnia kontrola i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Haha miny z Kazkiem mamy w dechę Profesjonaliści :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Komentarz zbędny Haha miny z Kazkiem mamy w dechę Profesjonaliści :D hehe czasem tak bywa , po prostu jesteście trendy No dobra na dziś koniec Ostatnia fota Niby nic takiego ale w końcu udało się,teraz czeka na ulotnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Bogdan a propo ostatniej fotki.... Latasz naprawdę bardzo dobrze i już od dawna powinieneś śmigać tym Soliusem. Nie wiem jakie masz obawy ale podejrzewam że po kilku sekundach lotu micha Ci się uśmiechnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Bogdan a propo ostatniej fotki.... Latasz naprawdę bardzo dobrze i już od dawna powinieneś śmigać tym Soliusem. Nie wiem jakie masz obawy ale podejrzewam że po kilku sekundach lotu micha Ci się uśmiechnie . Dzięki Rafał za opinię budujące to dla mnie zwłaszcza że Ty to stwierdzasz Solius gotowy i prawdopodobnie na 101% sobota albo niedziela... jestem na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A ja dzięki tej imprezie mogłem was poznać dzieki wielkie za spędzone kilka godzin w dobrym gronie modelarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No widzisz Andrzej nie gryziemy.. tak że możesz śmiało zawitać do nas. Latasz fajnie ,nie stanowisz zagrożenia wpadaj śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No widzisz Andrzej nie gryziemy.. tak że możesz śmiało zawitać do nas. Latasz fajnie ,nie stanowisz zagrożenia wpadaj śmiało. Praca Praca Praca teraz mało czasu mam w weekendy 4 brygadówka robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Hejo A ja dzięki tej imprezie mogłem was poznać dzieki wielkie za spędzone kilka godzin w dobrym gronie modelarskim Andrzej załóż składane śmigło to nie będę następnym razem ,,wrzeszczał,, załącz śmigło Zapraszamy koniecznie ekipa naprawdę zarąbista ... przede wszystkim jest na luzie, wesoło nikt pośladów nie spina.Pozdrówka... PS dzisiejsze latanie chyba optymalnie początek 16:30 / 17:00 wcześniej chyba hardcor cieplny. Andrzej tu masz swój modelik , bardzo zgrabny czy to nie jest przypadkiem e_HAWK 1500 choć mogę się mylić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Hejo Andrzej załóż składane śmigło to nie będę następnym razem ,,wrzeszczał,, załącz śmigło Zapraszamy koniecznie ekipa naprawdę zarąbista ... przede wszystkim jest na luzie, wesoło nikt pośladów nie spina. Pozdrówka... PS dzisiejsze latanie chyba optymalnie początek 16:30 / 17:00 wcześniej chyba hardcor cieplny. Andrzej tu masz swój modelik , bardzo zgrabny czy to nie jest przypadkiem e_HAWK 1500 choć mogę się mylić. DPP_3082 kopia.jpg DPP_3083 kopia.jpg Dokładnie jest to ehawk1500 może i na tle spalin nie wyglądał cudnie lecz lata się nim cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Andrzej powiem tak, spaliny, aku, czy bezsilnikowe są to w moim odczuciu segmenty. Każdy segment ma swój urok i każdy jest na swój sposób ładny. Natomiast jednym i drugim da się nieźle polatać ku całej radości jaką przynosi wzbicie się w powietrze. Szybka zajawka z sobotniego oblotu.Było gorąco a jednocześnie pięknie w powietrzu.Oto dwa modele z naszego lotniska które obowiązkowo musiały się zameldować w moich awiacyjnych zbiorach. Oczywiście pojawi się większy zbiór, puki co zmykam bo nie sposób dłużej wysiedzieć przed kompem, wieczorem dalszy ciąg relacji. Pozdrówka... Oczywiście to SU 29 140e Sebart GrzesiaOraz Curtis P6 Hawk Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ok to ja też coś skrobnę , wczoraj oblatałem moją bestie , wiem wiem zaraz wszyscy mnie zlinczują bo obiecałem oblatać ją u nas na lotnisku , a oblatałem ją u naszego kolegi Zbyszka w Lipowej . Miejscówka superowa Damian był może potwierdzić . Musimy zrobić zorganizowaną wycieczkę tam . Wracając do yaczka po tuningu, to jak to na moją pancerną konstrukcje 8.5 kg do lotu , to jakiś potencjał w nim drzemie. Trochę mało mocy na śmigle 23*8 i też motor na dotarciu , to zobaczymy jak będzie na G-sonicu 22*12. Trochę o modelu : Rozpiętość 2330 mm Długość 2140 mm Waga 8.5 kg do lotu Silnik Dla-56 po tuningu Serwa 4 * Hitec Hs-5645 Mg , 2* Spring Rc Sm-S4482 , 1 * Kingmax Km7021Md i link do filmu który nakręciła Kasia od Damiana A drugi film Leszek ładuje na Youtube jak dostane link do filmu do dodam go tutaj Boguś zapodaj jeszcze parę fotek z Kaniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No fajna maszynka (ciekawa) A z tym oblotem to rzeczywiście dałeś pupci , bo wszyscy się nastawili na widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Marcin -- Gratulacje super maszynka. Dawno Cię nie spotkałem na lotnisku w Ketach Ja dzisiaj o 19 latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzięki chłopaki , Marku ostatnie weekendy zawsze coś ,dziś odpadam z latania , bo od poniedziałku jadę na urlop , ale w piątek 17 melduje się o 9 rano na Żarze Krzychu wiem wiem że każdy się nastawiał a chyba najbardziej Grzesiu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie wiem. To już Grzesia musisz zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi