Marcin.O Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No model ładny ale filmik jak .....ani startu ani lądowania a sam lot, znając Ciebie Marcin to bidny . Wiem wiem to oblot ... A my dziś z Kazkiem przeżyliśmy chyba przygodę życia -piknik w Strzelcach Małych ,spacer i fotki pomiędzy Uwe ,Kielakiem,grupą Firebirds no i kilka lotów swoimi modelami .Fotki niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No tak Rafale to był oblot i silnik coś kaprysił chyba za wysoka temperatura następnym razem się poprawie, co do startu to krótki filmik ze startu tata nakręcił i sam nie zna odpowiedzi czemu tylko tyle się nagrało a lądowanie było nagrane więc nie oglądałeś do końca : a tutaj podobny filmik w lepszej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No teraz to gitara . To dopiero na Żarze zobaczymy tą bestię ? Faktycznie fajna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tak Rafale na Żarze dopiero , a na miejscówkę zrobimy wycieczkę w któryś weekend po pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Artur.Sprawdź czy czegoś nie zapomniałeś z pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Za chwilkę trochę zaległości z FENIKSÓW 2015 OK lecimy z Marcinem Ostatnie regulacje i startujemy Kolejny wirnik... tym razem mikrus w swojej kategorii bardzo ruchliwy i ciężko go upolować w locie nawet zawis nie daje pewności na udany strzał , jednak udało się Kolejne foty...To już znacznie większy i poważniejszy wirnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Cześć Bogdan jak byś dał rade to czekam na fotki mojego sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Cześć Bogdan jak byś dał rade to czekam na fotki mojego sprzętu Janek nie ma sprawy będą na stówę, najpierw chciałbym zamknąć temat związany z FENIKSAMI aby już do tego nie wracać, prawdopodobnie koło wtorku pojawią się dalsze foty z naszego lotniska ( z soboty )Pozdrawiam i proszę o cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kazek był oblegany przez zainteresowanych modelami co widać na zdjęciach a radość dzieciaków była tym większa jak mogły wziąć do ręki aparaturę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Artur.Sprawdź czy czegoś nie zapomniałeś z pikniku. Nie wiem czy to do mnie Wojtek ale chyba zostawiłem stojak na Virusa . Liczę że go zgarnęliście i ktoś z krakowskiej "bandy' dowiezie mi go na Żar za co z góry serdecznie dziękuję. Niestety upał zrobił swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak widać upał ,zamiast Rafał napisałem Artur Dokładnie stojak,jest u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Żeby nie było dotarłem o 9 rano , 50 w słońcu także spoko i takie widoki mam przez caly dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 To spoko, że już dotarłeś Tylko rozglądaj się tam dobrze i bądź czujny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kupiłem se proce na wszelki wypadek Jumbo tez sie trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Liczę na jakąś pamiątkę z tego Egiptu choćby kawałek Sfinksa . No i trochę zazdroszczę,może nie miejscówki ale tygodniowego byczenia i upajania się lokalnymi trunkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Rafcio może Sfinksa nie bo całkiem mnie nie pogięło żeby do Kairu czy gdzie tam te piramidy są jechać bo z procą to ciężko to widzę. Ale coś Ci znajdę na lokalnym targu , no chyba że chcesz małego kraba utuczysz go trochę a poźniej na grila będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Proca, procą, ale dobra kamizelka się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie moge dołączyć fotki kraba bo internet tu kulawo śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi