Shock Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Marcin,przywież byle co ,tylko egipskie . Krab też może być a najlepiej lokalny trunek . Będziemy na Żarze degustować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 O i jest krabik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 OK tak jak obiecałem - foty z sobotyStartujemy i lecimy z GrześkiemStartu jednak nie uchwyciłem był szybszy ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Rafał to chyba muszę skrzynkę tego trunku kupic bo to jakoś mało % jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Marcin byłem dzisiaj z Extrą na lotnisku koło Lipowej, było super, no i latanie zupełnie inne niż U-CAN-DO Musimy się tam kiedyś wybrać większą ekipą. Odpoczywaj, bo po wczasach czeka cię sporo latania. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Miałem kiedyś kraba ale dość szybko zdechł,śmierdział jak cholera... Jak dowieziesz żywego to chętnie przygarnę Ja na razie jestem uziemiony z Extrą.Silnik odmówił współpracy tzn. łożyska.Może być problem z Żarem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Rafał, to jednak poszły łożyska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 I kolejne foty Kolejna porcja fot , tym razem maszyna Rafała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja też mam jakieś coś sukcesywnie będę dodawał. Dziś to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Rafał zazdroszczę pozytywnie , super że Wam się udało z pilotami zrobić foty. A co mi tam , też sobie wrzucę fotkę tyle że w akcji Jurek ...ten to ma śmiglisko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jeszcze jakaś fotka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pierwsza próba ognia zrobiona filmik zachwilkę będzie https://youtu.be/R94QW2gmz3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 O, grubo się zapowiada .Fajnie dymi czyli sporo tego dymu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dymić fajnie dymi , ale musi być dobrze rozgrzany silnik bo jak odrazu włączy się dym to pluje ropą nawet jak expo zrobiłem. A na ciepłym spala wszystko w tłumiku . Teraz z Sebą trzeba w parze polatać i podymić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No kurcze nieźle to naparza , znakiem tego zapowiada się widowisko.W duecie będzie ciekawie ...strach się bać jak zaczniecie zadymiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Boguś ja jestem jak najbardziej za , tylko Seba coś marudzi z zadymą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No wiesz Marcin dwóch ,,niepokornych,, na niebie to już spora dawka adrenaliny a do tego kadzidło to już spore emocje, Plan konspekt na przelot dwóch poważnych maszyn obowiązkowy, tu już ,,nima hihi,, A tak na świeżo tom se dziś polatał do bólu, jeno pakiety ładowałem i w górę, Trochę wiało i kręciło nad lotniskiem ale u góry całkiem przyjemnie nosiło.Krzysiek też zawitał niestety musiałem już jechać bo jeszcze do rodzinki a potem na nockę.Krzychowi chyba się potem uspokoiło na lotnisku więc warunki chyba niezłe pod wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Boguś jest jakieś wyzwanie mam nadzieje że Seba się uporał z silnikiem i jutro coś podymimy było by super. Mnie dziś tak nosiło żeby już na Żar jechać no ale młoda jeszcze zajęcie miała. A Ty widzę ze soliusa ćwiczysz niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Wy już chcecie jechać a ja mam spory problem bo nie mam z kim jechać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Boguś jest jakieś wyzwanie mam nadzieje że Seba się uporał z silnikiem i jutro coś podymimy było by super. Mnie dziś tak nosiło żeby już na Żar jechać no ale młoda jeszcze zajęcie miała. A Ty widzę ze soliusa ćwiczysz niezle Powiem tak... gdyby nie chłopaki z ekipy RC Kęty to nadal bym się gramoliło EZ_tem. No powiem Ci że Solius lata jak marzenie , niby pianka ale radość jest. Na obecną chwilę podmieniłem śmigło na mniejsze bo przy tym które założyłem na pierwszy raz z szybowca zrobiła się rakieta balistyczna ziemia powietrze, pionowo można by z ręki go startować, no ale coś za coś moc i szybkość okupiona zwiększonym apetytem na lipola. Pierwszy lot i po kilku sekundach tak jak przepowiedział Rafał - banan Osiągnięcie pułapu to kwestia kliku sekund i to jest pozytyw w tym aspekcie.Jak poczuje chęć na pionowy start to tylko przełożę śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi