Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie - Kęty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę sobie polataliśmy , powisieli sobie :) . Było dobrze , następnym razem musimy zacząć ćwiczyć latanie w trójkę. Też dam fotkę sterydowca a co tam :D

post-8609-0-43169700-1437594268_thumb.jpg

post-8609-0-82530200-1437594291_thumb.jpg

Opublikowano

No cóż by to napisać ??  :rolleyes:  .

Do jakości fot Bogusia lata świetlne,dobrze że byłem, i na żywo prezentowało się to wyśmienicie :D .

Opublikowano

My z telefonu a Bogdan z aparatu :o

Mam pomysła może zorganizuję - my wyjazd do Bezmiechowej na trzy dni piątek po pracy, sobota niedziela z Żonkami.

Zrobimy ognisko popieczemy kiełbaskę, popijemy Coli ;) i polatamy.

Koszty nie wilelkie a miejsce sliczne jest tam hotelik w Szkole szybowcowej ok 50 zł doba.

I nad Solinę blisko.

Co koledzy na to, termin do ustalenia.   

Opublikowano

No cóż by to napisać ??  :rolleyes:  .

Do jakości fot Bogusia lata świetlne,dobrze że byłem, i na żywo prezentowało się to wyśmienicie :D .

Oj tam oj tam, ważne że jest się z kim spotkać i porozmawiać a fotki Wasze

tak samo są fajne. Foto spontany są najlepsze a jakość niekoniecznie jest potrzebna.

Opublikowano

Panowie proponuję i zapraszam o 19.00 jutro w modelarni. Zakończyłem dzisiaj prace składania mebli.

Patrząc po dacie wpisu, spotkanie wychodzi w piątek czyli dziś.

Cholewcia mam drugie zmiany no więc lipa.

Ale muszę obowiązkowo któregoś dnia zawitać i trochę uwiecznić na ,,kliszy,, ;) modelarnię

Dzisiaj w bezmiechowej wiało południe, sobota wg prognozy też powinna być lotna.

Pozdrowiam Paweł

WOW ale widoki, jestem pod wrażeniem, modele pięknie się prezentują.

Że to misi być tak daleko :(

Opublikowano

Bogdan wszystko Ci powiemy.

Ja co piątek zakładam prace w modelarni od 16 do 22 i w ten sposób będzie ubywać prac przy budowie rozpoczętych projektów.

A w domu zawsze ktos cos chce i d-pa nic nie zrobisz. :huh:

Więc dzisiaj zapraszam na otwarcie :)   Kęckich modelarzy na 19 foty zrobię w zastępstwie. ;)

Można przybyć z napojami chłodzącymi ;) bo upał daje popalić.

Opublikowano

Czesc Pawel,

Czesto latacie w Bezmiechowej ?

Wybieram sie z Synem do Leska na tydzien od 9 do 16 sierpnia. Pstragi i szybowce.

Chetnie bym popatrzyl z bliska jak lataja te piekne modele. Chodzi mi po glowie taki jeden ...

Pzdr

Piotr  

Opublikowano

Bogdan wszystko Ci powiemy.

Ja co piątek zakładam prace w modelarni od 16 do 22 i w ten sposób będzie ubywać prac przy budowie rozpoczętych projektów.

A w domu zawsze ktos cos chce i d-pa nic nie zrobisz. :huh:

Więc dzisiaj zapraszam na otwarcie :)   Kęckich modelarzy na 19 foty zrobię w zastępstwie. ;)

Można przybyć z napojami chłodzącymi ;) bo upał daje popalić.

No to super Marku

Jeszcze tylko 2,5h i ,,Leszek,, ;) studzi się w lodóweczce.Wychylę złoty napój za Wasze zdrówko i pomyślność.

Jutro jak pogoda dopisze obowiązkowo lotnisko, bo czuję że skrzydła potrzebują dotlenienia :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.