sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ty wiesz jak iskra wyglada chyba ta co w zapalarce jest No to pojechołeś chopie po rajtuzach, My tu tylko lotomy i lotomy a co powiecie na takie cudo. Ciekawe czy na symulatorze ćwiczyła ? Co by nie powiedzieć zgrabny i ładny ,, ten rowerek,, a jaki wyśmigany Ktoś 12_tego na kole przyjedzie ? https://www.youtube.com/watch?v=P3WnQ246f1g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Boguś to Pan fly wie tylko jak iskra z zapalarki wygląda a co do jazdy na rowerku myśle że Miro po trzech napojach z sokiem malinowym zrobi to samo na swojej wsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Boguś to Pan fly wie tylko jak iskra z zapalarki wygląda a co do jazdy na rowerku myśle że Miro po trzech napojach z sokiem malinowym zrobi to samo na swojej wsce :D Hahahaha teraz to poejchałeś Marcin Będąc na pikniku trza ubezpieczenie ? jak będe miał dowóz wpadam na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nie trza ubezpieczenia... Jednak to piknik nie oficjalny a dla modelarzy z naszego lotniska i przyjaciół ... jeśli takowym się czujesz, to myślę że załatwię Ci wejściówkę SPESZJAL VIP i możesz czuć się zaproszony ... A w telefonie wygrzebałem jeszcze takie coś Pokazy na imprezie pracowniczej oraz fotki tych co dotrwali do końca i oblocik szybowca na naszym lotnisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 I takie imprezki właśnie są najlepsze , bez spinki, nadęcia, na totalnym luzie. W 0:37 widzę chyba Fiat 9X Bertone, WOW cudowne maleństwo, moje marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A to nie będe sie wam wpraszał tam skoro to tylko dla was i przyjaciół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej ale Ty pitolisz farmazony, skoro Rafał piszę że jesteś zaproszony to zabieraj dupę w garść i przybywaj. Przecież znasz już chłopaków i Ciebie też znają, to nad czym się zastanawiasz.Bądź że se poważny czego się krępujesz ?No dobra zrobię Ci focie z całą ekipą...pasi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dokładnie jak pisze Boguś ,pakuj dupsko Andrzej i już nie obiecuj że może dotrzesz tylko dotrzyj ! Masz niepowtarzalną okazję polatać ,pogadać, zjeść i napić się w fajnym towarzystwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej ale Ty pitolisz farmazony, skoro Rafał piszę że jesteś zaproszony to zabieraj dupę w garść i przybywaj. Przecież znasz już chłopaków i Ciebie też znają, to nad czym się zastanawiasz. Bądź że se poważny czego się krępujesz ? No dobra zrobię Ci focie z całą ekipą...pasi ??? \Bilet w sumie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Bilet ,zaproszenie, odległość rzut beretem ,przestań gwiazdożyć tylko 12-tego melduj się w Kętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 No to grubo się zapowiada , Rafał trzeba dyktafon załatwić i nagrać opowieści Pan flaya napiszemy pamiętnik pod tutułem : opowieści dziwnej treści Pan Flaya :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 ja takie akrobacejszyn odprawiam Capem że obawiam się czy ten model nie ma za słabej konstrukcji, i to mówię poważnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej wież mi że ten Capek przeszedł nie takie ewolucje i nic się nie poskładało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 ja takie akrobacejszyn odprawiam Capem że obawiam się czy ten model nie ma za słabej konstrukcji, i to mówię poważnie xD Andrzej to sobie kup w Castoramie taśmę klejącą zbrojoną i zrób wzmocnienie a akrobać sobie do woli, byle byś czego nie nawywijał, bo to bardzo ważne, pal licho model, bezpieczeństwo i zdrowy rozsądek to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 zebyscie nie myśleli że latam jakoś niebezpiecznie, wywijam akro bardzo szybko i na kadlub ida niesamowite przeciazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dobra dobra, koniec przechwałek w necie,pokażesz co potrafisz na pikniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Będzie łogień Od której on się zaczyna itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Pomalutku do przodu z Su na stan taki jak na foto plus silnik , regulator , i klockowaty pakiet jest szansa zmieścić się w wadze podanej przez producenta całe 150 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 te słuchej no po pierwsze primo wyciąg zapałki z pod tej wagi ,a po drugie primo to se go nie klej na tej desce bo jak chyci to z tym blatem to bydziesz mógł ino kaczki puszczać na Przeczycach. andrzej jak zaciągne soku z gumijagód to cię wezmę na kabel to bydziesz widzioł i czuł lotanie 4 D Jak wom puszcza jutro fota mojej bryki to wom szczeny opadną Marcin kaj ty mieszkosz bo chyba już na to ne mosz miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mirek ... Marcin trzymie te latadła u Andrzeja w katakumbach, jymu pryndzyj braknie profili w aparaturze.Kaj on to pomieści nie wiym , pewnie przejdzie na heliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi