sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ty wiesz jak iskra wyglada chyba ta co w zapalarce jest No to pojechołeś chopie po rajtuzach, My tu tylko lotomy i lotomy a co powiecie na takie cudo. Ciekawe czy na symulatorze ćwiczyła ? Co by nie powiedzieć zgrabny i ładny ,, ten rowerek,, a jaki wyśmigany Ktoś 12_tego na kole przyjedzie ? https://www.youtube.com/watch?v=P3WnQ246f1g
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Boguś to Pan fly wie tylko jak iskra z zapalarki wygląda a co do jazdy na rowerku myśle że Miro po trzech napojach z sokiem malinowym zrobi to samo na swojej wsce :D
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Boguś to Pan fly wie tylko jak iskra z zapalarki wygląda a co do jazdy na rowerku myśle że Miro po trzech napojach z sokiem malinowym zrobi to samo na swojej wsce :D Hahahaha teraz to poejchałeś Marcin Będąc na pikniku trza ubezpieczenie ? jak będe miał dowóz wpadam na 100%
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Nie trza ubezpieczenia... Jednak to piknik nie oficjalny a dla modelarzy z naszego lotniska i przyjaciół ... jeśli takowym się czujesz, to myślę że załatwię Ci wejściówkę SPESZJAL VIP i możesz czuć się zaproszony ... A w telefonie wygrzebałem jeszcze takie coś Pokazy na imprezie pracowniczej oraz fotki tych co dotrwali do końca i oblocik szybowca na naszym lotnisku .
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 I takie imprezki właśnie są najlepsze , bez spinki, nadęcia, na totalnym luzie. W 0:37 widzę chyba Fiat 9X Bertone, WOW cudowne maleństwo, moje marzenie.
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 A to nie będe sie wam wpraszał tam skoro to tylko dla was i przyjaciół
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej ale Ty pitolisz farmazony, skoro Rafał piszę że jesteś zaproszony to zabieraj dupę w garść i przybywaj. Przecież znasz już chłopaków i Ciebie też znają, to nad czym się zastanawiasz.Bądź że se poważny czego się krępujesz ?No dobra zrobię Ci focie z całą ekipą...pasi ???
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Dokładnie jak pisze Boguś ,pakuj dupsko Andrzej i już nie obiecuj że może dotrzesz tylko dotrzyj ! Masz niepowtarzalną okazję polatać ,pogadać, zjeść i napić się w fajnym towarzystwie .
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej ale Ty pitolisz farmazony, skoro Rafał piszę że jesteś zaproszony to zabieraj dupę w garść i przybywaj. Przecież znasz już chłopaków i Ciebie też znają, to nad czym się zastanawiasz. Bądź że se poważny czego się krępujesz ? No dobra zrobię Ci focie z całą ekipą...pasi ??? \Bilet w sumie mam
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Bilet ,zaproszenie, odległość rzut beretem ,przestań gwiazdożyć tylko 12-tego melduj się w Kętach.
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 No to grubo się zapowiada , Rafał trzeba dyktafon załatwić i nagrać opowieści Pan flaya napiszemy pamiętnik pod tutułem : opowieści dziwnej treści Pan Flaya :D
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 ja takie akrobacejszyn odprawiam Capem że obawiam się czy ten model nie ma za słabej konstrukcji, i to mówię poważnie xD
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Andrzej wież mi że ten Capek przeszedł nie takie ewolucje i nic się nie poskładało
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 ja takie akrobacejszyn odprawiam Capem że obawiam się czy ten model nie ma za słabej konstrukcji, i to mówię poważnie xD Andrzej to sobie kup w Castoramie taśmę klejącą zbrojoną i zrób wzmocnienie a akrobać sobie do woli, byle byś czego nie nawywijał, bo to bardzo ważne, pal licho model, bezpieczeństwo i zdrowy rozsądek to podstawa.
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 zebyscie nie myśleli że latam jakoś niebezpiecznie, wywijam akro bardzo szybko i na kadlub ida niesamowite przeciazenia
Shock Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Dobra dobra, koniec przechwałek w necie,pokażesz co potrafisz na pikniku .
endriuRC Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Będzie łogień Od której on się zaczyna itp ?
Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Pomalutku do przodu z Su na stan taki jak na foto plus silnik , regulator , i klockowaty pakiet jest szansa zmieścić się w wadze podanej przez producenta całe 150 gram
Mirek Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 te słuchej no po pierwsze primo wyciąg zapałki z pod tej wagi ,a po drugie primo to se go nie klej na tej desce bo jak chyci to z tym blatem to bydziesz mógł ino kaczki puszczać na Przeczycach. andrzej jak zaciągne soku z gumijagód to cię wezmę na kabel to bydziesz widzioł i czuł lotanie 4 D Jak wom puszcza jutro fota mojej bryki to wom szczeny opadną Marcin kaj ty mieszkosz bo chyba już na to ne mosz miejsca
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Mirek ... Marcin trzymie te latadła u Andrzeja w katakumbach, jymu pryndzyj braknie profili w aparaturze.Kaj on to pomieści nie wiym , pewnie przejdzie na heliki
Rekomendowane odpowiedzi