Marcin.O Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Spokojnie chłopaki , jak braknie miejsca w apce to od Andrzeja wezmę drugą D . A modele w domu stoją wszędzie gdzie się da Miro jak soku się napijesz to i 5 D ogarniesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Spokojnie chłopaki , jak braknie miejsca w apce to od Andrzeja wezmę drugą D . A modele w domu stoją wszędzie gdzie się da Miro jak soku się napijesz to i 5 D ogarniesz :D No to Marcin uspokoiłeś mnie, Ok trzeba spadać nyny uskutecznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Sioma oto mój nowy bryk motor MOKI 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Piękny,gratulować nabytku . Rozdziewiczysz go w Kętach 12-tego ?? Edit. Jakbyś miał MOKKI 400 to byś odleciał razem z tym stołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a jak myślisz? Rafał sok z gumijagód i 5 D Propozycja: bo z tego co piszą ma być fajnie.Co powiecie o imprezce z namiotami i ognichem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mirek ,żadnych przeciwwskazań nie widzę aby rozbić namioty a ognicho ? ,no cóż trzeba by nawieść drewna... Od biedy możemy przenieść się na moją działkę i tam do końca sponiewierać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jak bym zabrał 12-stego wolne (mam nocki) to moge spać w namiocie do 13-stego i z rana jeszcze polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tak rzuciłem temat do przedyskutowania ,a co do ścioprania , to chyba nie dojdzie bo przecież grupa Kęty to mocna grupa [w lataniu i nie tylko] i trzeba naprawdę czegoś mocnego żeby się pogrążyć w ciemnościach Andrzej na zajutrz po takiej imprezce przypuszczam że byś miał bida rozpoznać swój model a ty godosz o lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tak rzuciłem temat do przedyskutowania ,a co do ścioprania , to chyba nie dojdzie bo przecież grupa Kęty to mocna grupa [w lataniu i nie tylko] i trzeba naprawdę czegoś mocnego żeby się pogrążyć w ciemnościach Andrzej na zajutrz po takiej imprezce przypuszczam że byś miał bida rozpoznać swój model a ty godosz o lataniu Ja alkoholu nie spożywam jakoś mnie to nie smakuje lecz ostatnio soczek żubrowy o smaku żurawinowym mi nawet zasmakował . Odpadłbym jako pierwszy z tej całej obstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Rafał duża działkę masz ? Ja jestem jak najbardziej za odpaleniem Mokii 1000 na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 potem Rafał napisze na forum Miałem działkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Rafał duża działkę masz ? Ja jestem jak najbardziej za odpaleniem Mokii 1000 na noc Jak najbardziej jak coś to nie będziesz widział jak się rozwaliła bo to widok najgorszy w modelarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ale Miro bedziemy sławni :D TVN przyjedzie I nakręcimy kolejny odcinek dlaczego Ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jeśli chodzi o drzewo na ognisko to w pierwszej kolejności to ta czereśnia na której zawisłem w zeszłym roku. W majtach miałem prawie że pełno jak się wspinałem.A to ta ona........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Rafał się już chyba zamknął w sobie i myśli co zrobił najlepszego tą propozycją. A tak serio to mi jest go żal że nie ma motoru i wpadłem na pomysła. Zróbmy ściepke ja mam 3.5 ccm,6,5 ccm i 15 ccm to daje 25 centów dorzucajcie się Bogdan poliło by się to miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Miro 32 zostało z Gee Bee i leży boxer 50 to już ma dość A no i 55 leży u mnie Boguś bieremy moja twoja i czereśnia znika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Te ,zrobiliście z tego tematu targowisko.... jakieś gadu-gadu Działka ma ok. 3,30 ara ,jest domek,prąd,łóżka więc impreza możliwa do przeprowadzenia . Tak Mirek ,mam doła przez brak motoru ale Twoja propozycja mnie mocno ubawiła,serdeczne dzięki za chęć pomocy ale wolę 116 cm w jednym kawałku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Rafał zrobimy night party z nocnymi lotami Tylko operatora halogenu trzeba poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Rafał ma racje koniec pierdół co to z wami to jest forum modelarskie a nie targowisko NO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ty nie krzycz na nas bo się w sobie zamkniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi