endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Ty nie krzycz na nas bo się w sobie zamkniemy hahahahahah teraz to żeś pojechał Bogdan takie malutkie drzewko to my drabiną z OSP przyjedziemy i zrobimy co trzeba a ty bidny zestresowany musiałes się w wiewiórke zabawić
Janek.T Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Cześć chłopaki w sobotę za tydzień przyjedziemy do was dawno tam nie byliśmy polatać
endriuRC Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Najgorsze to ze cały tydzień ma być lipna pogoda
Shock Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Ponoć tak,chociaż może się coś ta pogoda wyklaruje (onet pokazuje 19 stopni bez deszczu a im wierzę bo się sprawdza) Od razu trzeba napisać że jeśli sobota nie wypali to przenosimy na niedzielę (przykro by było bo jest piknik w Raciborzu ) Przypominam o wypiekach (nie na twarzy ) . Oprócz kiełbasek,karczku,kawy ,herbaty jest żur,bigos no i trzeba coś na słodko . No i najważniejsze jest beczka piwa....
Marcin.O Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Na słodko to będzie sok z gumi jagud
Mirek Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Ty panie smerf ,a kto tych jagód nazbiera o tej porze? No i jeszcze trzeba będzie wywar przygotować a czasu małoo.
luki19944 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Siemka. Ma ktoś może do opchnięcia (za rozsądne pieniądze) taki uchwycik do aurory? http://www.modelarski.com/produkt-Hitec_Element_mocowania,_uchwyt_do_nadajnika_-_Aurora_9,7861.html
Shock Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Łukasz to chodliwy towar ,wiem kto ma ale ciągle używa ,chyba musisz zakupić extra. To podstawa w Aurorze, bo bez tego wisi do dołu i nie trzyma poziomu. Chyba że opiję co niektórych na pikniku i spróbuję wyhandlować za grosze to dam znać .
luki19944 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Oki dzieki. Juz nie aktualne, kupiłem coś podobnego ale duuużo tańszego :DE Edit. Jednak nic oprócz oryginalnego uchwytu do aurory nie nadaje się do tego nadajnika także temat odświeżam
endriuRC Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Pogoda ma byc nawet ok patrzyłem przed chwilą także powinno byc całkiem ok
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Endriu ty o pogodzie a fure załatwiłeś żeby dociągnąć się na lotnicho? Pogoda jaest zamówiona od trzech tygodni.Rozmawiałem z kim trzeba i jest ustalone że u nas słońce ale w zamian w górach niestety śnieg,trzeba było posolić i tu i tam . Rafał te wieszadło do hicka jakby co to jest aktualne do mego synka,
Shock Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Endriu zawsze tak wodę leje że dojedzie a potem i tak dupa z tego.. Mirek ,wszystko wskazuje żeś dobrze posolił ,ma być znośnie....
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 No solić czasami trzeba ,ale czekam na te ewolucje.MMMMMMMusi dojechać .Tak skacząc myślą to muszę chyba awatara zmienić bo mnie już ręka boli od trzymania tego szybola
Grzesiek . Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Mirek,a ten nowy bryk to na sobotę już gotowy?,bo zamówiłem Ci ekipe do noszenia modelu,żebyś się nie przemęczał.
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Grzegorz, tym razem będę miał silnik, ale jak będą chętni to dam im polatać z modelem na około lotniska
Shock Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 No,pięknych Mirek ma serwisantów...
Rekomendowane odpowiedzi