Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 tylko ten grubszy mógłby się ogolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Bijesz do mnie Rumcajsie ? Ekipa ekipą , ale Rafał sam zaszczyt był nieść Pan Flaya teraz będziemy musieli nosić jakieś Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Gadu gadu ,a sprzęt grający jakiś jest? ale nie" SZAROTKA" bo ja do muzy latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 http://youtu.be/rur44nNXMK0 Ja już latam Mirek my będziemy Ci śpiewać też polatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ale masz turbulencje w tej chacjendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Haha z wiatraka , 3ba ćwiczyć w trudnych wrarunkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 spróbuj tym większym co widać w tle he he , powinien być bardziej stabilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Hahah dobre popatrzę jak Ty to robisz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tata odpalił swojego moki 400 i psa za okno wyrzuciło, właśnie poszedł go szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Psa czy silnika i Krystian pilnuj go żeby się nie zgubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Chyba psa bo ani jednego ani drugiego nie ma w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No to zabłądził bidulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Do rana chyba wrócą Zostawię świeczkę w oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Silnik zostaw odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Obawiam się, że sąsiedzi by nie wyrobili No i nie będę stresował drugiego psa bo braknie tacie czasu na poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Takie tam To też dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Te ,nie żyj marzeniami, filmy fajne ale nie ten dział . Idż lepiej mieszać bigos i ćwicz halówką na pokazy w Kętach. Do mnie tam doszły wieści że ktoś skreshował model którym miał dać pokazy ostrej akrobacji na pikniku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Po pokazywane , dział dobry bo nasz a Ty idź lepiej Ilonie pomóż przy żurku , bo potem będziesz gadał że sam w kuchni stałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Filmy to dopiero będą.. jak nakręcę coś z ukrytej kamery na pikniku . Coś mi się zadaje że nie wszystkie będą nadawały się do publicznego przekazu ,te z lotów modelami na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie mam z czym przyjechać takżę wiecie sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi