Shock Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wiedziałem ,a tak towarzysko to nie da rady ? Na kawkę ,herbatke,coś na ząb,coś na zalanie smutku po crashu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Endriu a co jednak konstrukcja nie wytrzymała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Filmy to tam spoko , ale fonie było by trzeba wypikać . Andrzej Ty znów marudzisz wejź szybola i też polatasz proste !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ja już szofera mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Miro spać bo do roboty nie wstaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Coś długo Ci poszło szukanie pieska po w czorsjszym odpaleniu Mokki , pisak do teraz ma strach w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Szybola sprzedałem nie mam kompletnie nic oprócz niedokonczonej delty i wraku extry xD, jutro przyjdzie spacewalker ale nie mam tłumika i nie zdaze jej zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Te ,nie żyj marzeniami, filmy fajne ale nie ten dział . Idż lepiej mieszać bigos i ćwicz halówką na pokazy w Kętach. Do mnie tam doszły wieści że ktoś skreshował model którym miał dać pokazy ostrej akrobacji na pikniku ... Skreshował to tak lekko powiedziane z samolotu pozostał tyko w całości samolot naklejka RC TEAM KĘTY Szybola sprzedałem nie mam kompletnie nic oprócz niedokonczonej delty i wraku extry xD, jutro przyjdzie spacewalker ale nie mam tłumika i nie zdaze jej zrobic Andrzej nie moja sprawa ale jesteś seryjnym ,,pogromcą modeli,, a miało być tak pięknie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Skreshował to tak lekko powiedziane z samolotu pozostał tyko w całości samolot naklejka RC TEAM KĘTY Andrzej nie moja sprawa ale jesteś seryjnym ,,pogromcą modeli,, a miało być tak pięknie ... Dupa ze mnie nie pilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Spoko , głowa do góry !Zainwestuj raz porządnie w jakiś naprawde godny polecenia model i trenuj trenuj trenuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dupa ze mnie nie pilot Oj tam , złożysz nowy lepszy i będzie gitara, najlepszym się zdarza, niestety to hobby ma wpisane ryzyko poważnego uszkodzenia lub utraty modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Złoże samolot z papieru popuszczam EDIT Akuku niestety nie zdążę go zrobić do soboty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Niezły Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kozak ? Świr jakiś Endriu,cała noc ,dzień i jeszcze jedna noc przed Tobą,zdążysz spokojnie złożyć Spacewalkera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Noo dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kozak ? Świr jakiś Endriu,cała noc ,dzień i jeszcze jedna noc przed Tobą,zdążysz spokojnie złożyć Spacewalkera . Nie mam tłumika do niego kolega z forum mi wyśle w Poniedziałek dopiero, a nocki teraz mam -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No to po nocce 4 godzinki snu i składasz maszynę 6 godzin roboty i po sprawie. My z Andzrzejem Gee Bee złożyli w dwa popołudnia a roboty tam napewno było więcej niż w Twoim Rafał ale ten gwizd z nurkowania masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie mam tłumika ani pakietu nimh do zasilania serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Siadasz w autobus , jedziesz do Bielska do Bociana i wszystko masz na miejscu jestes za leniwy Endriu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Siadasz w autobus , jedziesz do Bielska do Bociana i wszystko masz na miejscu jestes za leniwy Endriu Jeśli mam być szczery to wolałbym nadłożyć drogi i podjechać do Grześka - Nastik jest konkrety nie ma rozjazdu cenowego. Niedawno kupowałem u Boćka cena na stronce inna ( niższa ) w sklepie stacjonarnym inna ( wyższa ) trochę kwas wyszedł. Wymiata tym samolotem na wszystkie strony, brakowało jeszcze aby latał do tyłu i byłby komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi