Shock Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Wiedziałem ,a tak towarzysko to nie da rady ? Na kawkę ,herbatke,coś na ząb,coś na zalanie smutku po crashu...?
Mirek Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Endriu a co jednak konstrukcja nie wytrzymała?
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Filmy to tam spoko , ale fonie było by trzeba wypikać . Andrzej Ty znów marudzisz wejź szybola i też polatasz proste !!!
luki19944 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Miro spać bo do roboty nie wstaniesz
Marcin.O Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Coś długo Ci poszło szukanie pieska po w czorsjszym odpaleniu Mokki , pisak do teraz ma strach w oczach
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Szybola sprzedałem nie mam kompletnie nic oprócz niedokonczonej delty i wraku extry xD, jutro przyjdzie spacewalker ale nie mam tłumika i nie zdaze jej zrobic
sbogdan1 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Te ,nie żyj marzeniami, filmy fajne ale nie ten dział . Idż lepiej mieszać bigos i ćwicz halówką na pokazy w Kętach. Do mnie tam doszły wieści że ktoś skreshował model którym miał dać pokazy ostrej akrobacji na pikniku ... Skreshował to tak lekko powiedziane z samolotu pozostał tyko w całości samolot naklejka RC TEAM KĘTY Szybola sprzedałem nie mam kompletnie nic oprócz niedokonczonej delty i wraku extry xD, jutro przyjdzie spacewalker ale nie mam tłumika i nie zdaze jej zrobic Andrzej nie moja sprawa ale jesteś seryjnym ,,pogromcą modeli,, a miało być tak pięknie ...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Skreshował to tak lekko powiedziane z samolotu pozostał tyko w całości samolot naklejka RC TEAM KĘTY Andrzej nie moja sprawa ale jesteś seryjnym ,,pogromcą modeli,, a miało być tak pięknie ... Dupa ze mnie nie pilot
Krzysiek M Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Spoko , głowa do góry !Zainwestuj raz porządnie w jakiś naprawde godny polecenia model i trenuj trenuj trenuj !
sbogdan1 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Dupa ze mnie nie pilot Oj tam , złożysz nowy lepszy i będzie gitara, najlepszym się zdarza, niestety to hobby ma wpisane ryzyko poważnego uszkodzenia lub utraty modelu.
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Złoże samolot z papieru popuszczam EDIT Akuku niestety nie zdążę go zrobić do soboty ;/
Shock Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Kozak ? Świr jakiś Endriu,cała noc ,dzień i jeszcze jedna noc przed Tobą,zdążysz spokojnie złożyć Spacewalkera .
endriuRC Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Kozak ? Świr jakiś Endriu,cała noc ,dzień i jeszcze jedna noc przed Tobą,zdążysz spokojnie złożyć Spacewalkera . Nie mam tłumika do niego kolega z forum mi wyśle w Poniedziałek dopiero, a nocki teraz mam -.-
Marcin.O Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 No to po nocce 4 godzinki snu i składasz maszynę 6 godzin roboty i po sprawie. My z Andzrzejem Gee Bee złożyli w dwa popołudnia a roboty tam napewno było więcej niż w Twoim Rafał ale ten gwizd z nurkowania masakra
endriuRC Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Nie mam tłumika ani pakietu nimh do zasilania serw
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Siadasz w autobus , jedziesz do Bielska do Bociana i wszystko masz na miejscu jestes za leniwy Endriu 2
sbogdan1 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Siadasz w autobus , jedziesz do Bielska do Bociana i wszystko masz na miejscu jestes za leniwy Endriu Jeśli mam być szczery to wolałbym nadłożyć drogi i podjechać do Grześka - Nastik jest konkrety nie ma rozjazdu cenowego. Niedawno kupowałem u Boćka cena na stronce inna ( niższa ) w sklepie stacjonarnym inna ( wyższa ) trochę kwas wyszedł. Wymiata tym samolotem na wszystkie strony, brakowało jeszcze aby latał do tyłu i byłby komplet
Rekomendowane odpowiedzi