Marcin.O Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Rafał to jest sweetfocia na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 I jeszcze jeden edit.. Z dedykacją dla Rafała Misja ratunkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 edit.. Z dedykacją dla Rafała No tak,dziękuję ... To jest tak jak dzieciak dorwie się do radia po 3 latach przerwy w lataniu to i nad ogniskiem próbuje.Szkoda tylko że moim modelem . Wypadało by też wspomnieć o miłym akcencie dla każdego modelarza na pikniku. Każdy dostał zestawik ufundowany przez znany sklep ABC-RC (zapasy z pikniku Żar ) A mam ogólne pytanko czy jest foto/film z pasowania na modelarzy naszych najmłodszych członków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Z tego co wiem to Seba chyba nagrywał z quada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 A jaki problem ,jeśli nikt nie ma zdjęć to się ich spasuje jeszcze raz,tylko większym śmigłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 A ja mam ogłoszenie ! Kto sprzątnął moją chochle i najważniejsze -szczypce do grilla ???? Jutro zaś impreza i nie ma czy przewracać karkówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Rafał sam mówiłeś że wszystkim smakowało ,to i hohlę ze szczypcami wciągneli.Jutro wyjdzie na rentgenie jak byś dał znać wcześniej to bym ci co ustrugoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja już wiem gdzie jest chochla Chłopaki poklepali, wyprostowali i poszli ciupać gałęzie na ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja jeszcze podziękuje Łukaszowi za udostępnienie modelu Solius abym mógł czym polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie ,no drewno kradli z lasu piłą spalinową Ale śmiechu nie nie ma,nigdzie nie mogę namierzyć chochli i szczypców ... Andrzej ,a tyś miał tego Spacewalkera na pokaz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Andrzej nie ma za co dziękować Ja mam jeszcze zdjęcie na dowód że faktycznie latałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ostatni raz widziałem szczypce jak pakowaliśmy śmieci, leżały ona na stole. Nie nie przywoziłem spacewalkera ponieważ nie byłem z tatą tylko z kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Rafał a może szczypce już sa na śmietniku ? Dasz rade jutro pogrilowac bez a zrobimy ściepę i kupimy Ci nowe wypasione Nówki sztuki nie śmigane , albo jak Miro powiedział naśtichamy Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dziadek J***J ten samolot hahah to było najlepsze w tym filmie ogólnie on mega jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dziś spokojny dzień i po pracy trzeba było wykorzystać fajne warunki Valek polatał do zachodu słońca a deszcz na koniec zakończył loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No Kazek nie ładnie tak latać samemu ,patrz jaki on smutny na tym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie ma jak latać w ciszy i spokoju a nie z zrzędami za uchem . Ja tu mam jeszcze fotę gościa co próbował ujeżdżać model ale nie wyszło.... No i jest połowa sukcesu ,chochla się znalazła ,szczypce wsiąkły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chyba pomylił stajnie, bo ten koń ni ma łba,to chyba ubojnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Haha fota roku Rafał jutro bede u Mira to Ci ustrugamy szczypce Bo były takie wiry w powietrzu że koniowi lep urwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W stodole znalazłem stare widły,takim sprzętem to można więcej karkówek na raz przewracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi