Shock Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Gdyby tak każdemu z naszego lotniska chciało by się coś tu skrobnąć to temat miałby już 50 stron więcej... No ale lepiej przeglądać,czytać a niech inni piszą ,ot taka wygoda i lenistwo... A ja z Markiem dziś odwiedziliśmy lotnisko. Addiction sobie polatał . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Tobie silnik rozpinkoliło boś przykleił naklejke na odwrót i tu jest sedno sprawy,a Marcin chyba nakleił dwie ,no i masz no i co? zatkało kakao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 No bo Rafał lata do " góry kołami " i wtedy ma prosto ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 To wszystko tłumaczy ,ale on wtedy leciał z tego co wiem do tyłu i kołami do góry hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wariat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 i to jaki ,jak widziałem że jedzie na lotnisko to wolałem podwozie urwać ,jak dać się mu przelecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Hahaha , i tak też czasami trzeba Fajnie u Was bo oblot za oblotem się szykuje ! Pozazdrościć tylko Maszyny spore , ludzi jeszcze więcej , i atmosfera jak można się spodziewać niesamowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wpadnij z browcem to zobaczysz jak się ekipa bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 i to jaki ,jak widziałem że jedzie na lotnisko to wolałem podwozie urwać ,jak dać się mu przelecieć Tak było jak babcię kocham,Mirek dał nura do ziemi i po chwili szorował kadłubem po trawsku a ja obszedłem się smakiem co by se Mirkowym Su polatać.. Ja tam bym mu dał Extrą polatać ,na kablu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Haha Kiedyś może uda się wygospodarować trochę czasu to wpadnę z oranżadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakie do tylu , on w bok leciał . A do podwozia dałeś specjalnie plastikowe śrubki żeby to Rafał urwał koła ale Ci nie pykło bo to sam zrobiłeś . Na kablu dałbym mu polatać chyba tym telefonicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ludziska co tak smutnie,sobota ma być super,obecność obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Krzyśiek tylko namiot weź bo na jednej się nie skończy Ja ma być chyba u Ciebie w gościnnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Szykujcie naklejki bo w sobote jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Marcin się wie W tym to mam wprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Garść wspomnień czyli - Piknik_owo RC Team Kęty 2015 R.I.P. Deja vu ... A ja się pytam, kto to k.... tak zaplątał ??? Niby latam niby nie latam, pytanie czy coś z tego będzie ? O co tu chodzi ? jakieś dinksy, pokrętła, wajchy, a na co mnie to Tyle mi zostało trza uzupełnić Jest OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Boguś twoje zdjęcia jak zawsze są powalające,super tak powspominać chwile związane z kęckim przyciąganiem.Ze zacytuję Smolenia:aaaaaaaa może by taaak jeeeszcze raz,ale zaraz po chwili : już chyyyba na to nie stać nas . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Masz ode mnie pierwszego lajka . Racja ,już nas nie stać a i długi trzeba spłacić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jakie długi,nasze lotnisko jest rentowne,a propo koła wlepione po mojemu to teraz zacznie się zabawa ,w końcu się karniesz panie Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zawsze lubię takie zdjęcia oglądać wieczorkiem . a czy ktoś może zrobił fotkę jak holowałem Marcina szybowiec Decatlonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi