Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No dobra masz 2 godziny i powrót na forum,bo inaczej nagana A ty Gruby nie pyskuj bo wezmę kierowcę i zajade do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A więc dobra macie Lotnia 1,8m rozpiętosci malutkie spawy i montujemy dziadówe do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 chłopie wszystkie gołębie tym wystraszysz ,ale ma to i plusy bo jak zacznie lać to ty już parasol ma sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 O ja p..... ale namiot, fajne, muszę to zobaczyć na własne oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Pany jaki namiot to Lotnia kurde nikt takiej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A to byś się zdziwił,nasz kolega z Lipowej ma większą hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Endriu tego już napewno nie zepsujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Marcin jakiedyś miałem dwie kulki z łożyska,jedna mi się straciła a drugą zepsułem i co zatkało kakao ludziska jak będzie lać jutro, to ładuję model w worek i idę latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Gruby ja wiem że Ty potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No Andrzej ,pełne zaskoczenie . Ciekawe jak to będzie latać ... Możesz podać jakieś parametry -rozp.napęd,waga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Rafał pomierzymy na lotnisku :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Motolotnia FiFi z 1986 roku. Plany z czasopisma niemieckiego, wymaga lekkiego spawnięcia. Silnik jaki zastosuję to asp 4ccm wyważę i FIFCIA poleci jak należy . Mało takich motolotnii jest na lotniskach i na piknikach więć wzbudzi podziw jako jedyna za rok na Żarze i nie tylko. Kupiłem ją od znajomego modelarza z Czechowic film Fifci z przed 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Andrzej mamy na stanie zgrzewarkę , TIG i inne sprzęty , potrzebujesz coś spawnąć daj znać i ogarniemy temat Super latający wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Andrzej ale mnie zagiąłeś... Choć musze przyznać że sprzęt bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Wpadam z Grześkiem EDIT Ja dzisiaj pieknie oblatałem spacewalkera Rafał filmy dodaj bo sie doczekać nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dziś lotny dzień a najwiecej to dał czadu Andrzej swoim żółtym bolidem na początku silnik nie chciał współpracować ale pod naciskiem kilku zdeterminowanych pilotów w końcu odpalił i odbył się udany oblot Dzisiejsza ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No to gratulacje CZekamy na fotorelacje ! Ja już czekam od południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Krzyśiek nie tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Grzesiek też nie oszczędzał Extry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Film z oblotu Spacewalkera Andrzeja w Kętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi