Marcin.O Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dostałem cynk że Zbyszek was odwiedził dzisiaj czymś większym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Francja elegancja Ten bączek na koniec to pewnie na znak zwycięstwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 A coś tam latało na wysokości chorągiewki od wiatru Andrzej wykonał kilka ładnych lotów. Tylko na drugi raz musi się bardziej przygotować (świece, i klips do żarki), sytuację uratował Krzysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No pieknie chlopaki z wami latac to czysta przyjemnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No Andrzej polatałeś dzisiaj, to teraz możesz spokojnie malować tam te profile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzisiaj nie maluje ;P powiem szczerze ze juz sie nastepnego wypadu na lotnisko do was doczekac nie moge.. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Andrzej gratuluje modelu ale sposób na gaszenie silnika masz dość ciekawy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Pewnie w ramach wkupnego na lotnisko chciał trochę trawę przykosić Stara sprawdzona metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A coś tam latało na wysokości chorągiewki od wiatru Andrzej wykonał kilka ładnych lotów. Tylko na drugi raz musi się bardziej przygotować (świece, i klips do żarki), sytuację uratował Krzysiu Teraz jak przyjadę to od razu startuję, jeszcze zakupię 2 świece i będzie porządny zestaw, dzisiaj zakupiłem fajke na baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No i teraz Andrzej będziesz miał porządny klips Tylko go koledze nie przyczaj bo znowu zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No to coś ode mnie, na wesoło .... Najnowszy pokrowiec Revoca Doważenie ołowianą przekładką/kanapką Najnowszy model tłumika KS Radiosłuchawki pilota RC Czterech trzyma bestię oraz filmiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nooo to mi się kurcze podoba, dziękuje Rafał za świetny film z komentarzem w twoim wykonaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Filmik nagrany czyli oblot udany, no nie... Fajnie Ci ten Space Walker lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam. Od dłuższego czasu obserwuje wasze wątki oraz wasze modele, i stwierdzam że szkoda że tak daleko bo z miłą chęcią bym polatał z wami. Fajna ekipa, fajni ludzie i o to chodzi. Choć tu w Szczecinie też mam fajną ekipę oraz PRV lotnisko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Z tą kanapką to szacun ,teraz wiem dlaczego mi nie chcieli koła wyważyć: bo brakło ołowiu w zakładzie wulkanizacyjnym,Endriu super lot,oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Hehe byliśmy w Gdyni z modelami u naszych zaprzyjaźnionych modelarzy i ostro się latało ,to kto wie czy nie zrobimy kiedyś wakacyjnego nalotu ma Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kazek, Szczecin może tego nie wytrzymać,chyba wszyscy widzieli jak grupa Kęty się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tak,jeszcze nas w Szczecinie nie widzieli . A tak szczerze nigdy w życiu nie byłem w Szczecinie choć wybrzeże znam na pamięć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kanapka ołowiana w dechę ,a Endriu lata jak dzik . Rafał zerknij w kalendarz na przyszły rok i robimy zorganizowany wypad do Szczecina . A i tak w małej tajemnicy zradzę wam że Zbysiu przymierza się do Sirriusa Tl-3000 Boguś brakło by im tych beczek jak byśmy tam wpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Panowie w 2016r dolacze jak oczywiscie wyrazicie zgode do was na stale, atmosfera wspaniala, kazdy sluzy pomoca teraz czas uzbroic lotnie i tą dzikuske oblatac hehe. Mysle ze latam na tyle dobrze ze nie bedziecie sie bali ze w kogos wlece przy ladowaniu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi