Marcin.O Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Endriu w ostateczności będziemy uciekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Marcin nie sądzę aby brakłotu masz ciut większą ale jeszcze nie największa która ma pojemność 21 tysi litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A jak tak to spoko , to posiedzimy tam miesiąc aż opróżnimy bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Panowie czy to jakieś kompleksy cy cuś, bo wydaje mi się że te dwie baryłki i soczek z bliżej nie określonej stajni wystarczy,tak czy nie? taka cysterna to by nas chyba sponiewierała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jak Grzegorz będzie jechał w weekend polatać i wyrazi chęć abym mógł jechać z nim to oczywiście znowu się zjawiam z spacewalkerem. Pogoda ma być zacna a teraz robie w systemie 3 zmianowym także weekendy mam wolne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Przygarnie Cię na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Chłopaki jak chcecie to oddam do was na modelarnie apke mode 1 co prawda 27mhz ale myślę że polata młody adapter na niej na 100% są w niej 3 odbiorniki 2x 2kanały i 1x4 kanał. Posiada ona kwarc w nadajniku jak i odbiorniku. Aparatura to futaba Attack4 sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A ja staropolskim zwyczajem chciałem się ponownie przywitać na lotnisku oraz na forum. Wreszcie poprawiły mi się możliwości czasowe i wracam na płytę (trawkę) Od dwóch dni próbuję dzielnie walczyć moimi piankami z wiatrem w celu przestawienia się z MODE1 na MODE2. Nie miałem w tym sezonie szczęścia do latania i sporo mnie ominęło ,ale mam nadzieję że jesień będzie długa i piękna bo muszę przetestować wszystkie modele jak gdyby na nowo. Dziś dopiero modele zaczęły mnie jako-tako słuchać tak więc nie poddaje się. Pewnie Diablo i Yak-54 znów będą musiały zaczekać do 2016 ale lepiej niech stoją w piwnicy niż służą jako nawóz do trawnika Zatem witam wszystkich ponownie i do zobaczenia na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Wielkie nieba , kto to zawitał . Najpierw weż miotłę i omieć modele z kurzu potem dopiero uruchamiaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No wróciłem w końcu choć nie ma co mimo mojej grypy lotnisko przywitało mnie cokolwiek zimno i wietrznie ale pewno to dlatego że zasłużyłem Obiecuję od tego momentu robić tłum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ma ktoś film Krzyśkowego SU26m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam, I co Wy na to jak bym tak zmodernizował Reaktora. https://www.youtube.com/watch?v=Gw97kD_xCn8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Dawaj Marku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Marek...taki duży chłopak z Ciebie a takie głupoty Ci w głowie . Ja tam widzę same wady w takim rozwiązaniu ,chciałbym odkryć chociaż jedną zaletę poza dżwiękiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Rafał, ale powiedz, że byś nie popatrzał na takie cudo z zaciekawieniem na żywo Jeszcze w Reaktorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zostały mi skrzydła z Yaka , kadłub uśtuchać tylko i już jest wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ale zabawa przednia. Trzeba poszukać jakiegos wraka Extry lub Yaka Przynajmniej ożyło na forum. MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Marek , pliki na kadłub do wypalenia Yaka mam , stery też zostały jak posklejasz kadłub to możemy stworzyć dziwoląga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 wycinaj ja sklejam silniki damy radę i będzie zabawa Marcin może taki do Żaru 2016 zbudujemy? Mi się takie maszyny podobają. Na skrzydłach napiszemy Marcin i Marek oraz na kadłubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ale to panowie musicie mi dać kosiarkę i specjalnie na tą okazje lotnisko poszerzę o 2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi