Marcin.O Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Marek powiększaj plany pipra , zima jest długa i do Żaru też trochę czasu w modelarni się zmieści to możemy działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Musze zapytać kolegów z Legnicy czy nie przerysują są na emeryturach więc nie będą przeszkadzać żonom w ważnych sprawach kuchennych tylko rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Marek powiększyć plany w drukarni o trochę % i już działamy zrobimy taki wspólny projekt Rc Team Kęty Jedno serwo typu jumbo już mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ambitne plany a silnik to z czego weżmiecie z trabanta czy z malucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Janek , silnik nam Kaziu zmontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam, I co Wy na to jak bym tak zmodernizował Reaktora. https://www.youtube.com/watch?v=Gw97kD_xCn8 Marek wtedy już nie będzie Reaktor a raczej Predator. Odgłos silników może sprawić że pszczoły z sąsiedztwa odlecą wraz z ulami , ogrodzeniem i tymi krzakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 I znowu nastała cisza, chyb już jesień zawitała na dobre.Ale ja nie zamierzam odpuszczać lotów tak jesienią jak i zimą O foceniu nie wspomnę. W zaciszu domowym postanowiłem wykonać kilka lotów treningowych nie powiem udało się w jednej ręce aparatura w drugiej aparat.O dziwo firanki nawet w całości, moja druga połówka w pracy więc hulaj duszo piekła nie ma No to lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Marek ja bym ci radził żebyś nie przerabiał Reaktora bo tylko wtedy z niego już nic nie będzie . A na pewno już takiego przerobionego nikt nie kupi jak byś chciał sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Boguś ja to nie miałem tylko opierniczu że wlece w firaneke ale jeszcze że kwiatki skoszę helikopterem za 80zł z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Andrzej u mnie poszło gładko, hexa lata jak marzenie, żyro robi swoje, a flipy bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 a żona pakuje torby haha ? Bo mnie mama powiedziała że jak jeszcze raz polece tym helikopterem to mam się wyprowadzić (ciiii ale ona nie wie że juz się rozleciał ) EDIT Czyż to nie prawda hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 heheeh no niezły rozgardiasz Ale ja mam dobrze, bo żonę mam wyrozumiałą wie ile trudu trzeba włożyć aby się naumieć, więc jedna firana w tą czy w tą, to nima problema.Jakbyś miał drugą połowę to bym Ci zadał pytanie kiedy kobita najwięcej krzyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Pewnie jakis nowy projekt (ciekawszy) wszedl jako priorytet :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na razie to konstrukcja motolotni jeżdzi u mnie na pace i czeka na pospawanie ramy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ogłoszenie dot. jej sprzedaży już się ukazało. A tak apropo, to widzę że coś mocno wietrzycie hangary z Waszych modeli , za całkiem przyzwoite grosze. Szkoda, bo jakoś strasznie mało filmików Rafał z Twoich lotów Extrą. Krzysztof idzie nowe a na wiosnę jak przywalą nówkami to dopiero będzie. Ile można filmować i focić jedno i to samo. Przydał by się balon na lotnisku chyba jeszcze nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 O właśnie sterowiec byłby zajefajny.No cóż Rafał przeważnie kameruje inne ,,statki powietrzne,,a jak już lata to jego nie ma kto filmować. Taki urok kamerzysty, ja natomiast mogę tylko foty pocykać, ale jak się trafi okazja to przykręcę jakiś filmik.Co do nowości to jak zwykle jedni sprzedają inni kupują, burza mózgu co za ile kupić aby nie przepłacić i takie tam dywagacje. Czas pokaże co będzie. Jesień , zima to czas na przemyślenia, podsumowanie minionego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ogłoszenie dot. jej sprzedaży już się ukazało. A tak apropo, to widzę że coś mocno wietrzycie hangary z Waszych modeli , za całkiem przyzwoite grosze. Szkoda, bo jakoś strasznie mało filmików Rafał z Twoich lotów Extrą. Krzysiu ,bez obaw....wystawione modele to jak określił jeden z naszych lotniskowych kolegów ,badanie rynku . Na bank zobaczysz jeszcze moją Extrę, bo w oczekiwaniu na napęd, różne głupoty przychodzą do głowy więc wylądowała ona do sprzedaży.Jako że "serce" do niej idzie i będzie na Mikołaja, to na wiosnę znowu wzbije się w powietrze. No chyba że trafi się mocno napalony ktoś i ją zakupi to coś nowego zawita na wiosnę ale to na daną chwilę średnio realne.. Poza tym, lubię ją . Co do kręcenia filmów to jest jak jest....Ja akurat to lubię robić i chcę dokumentować co się u nas dzieje. Faktycznie, mnie chyba nikt nie lubi kamerować,zresztą mało kto coś kręci na lotnisku a prosić się nie będę . Tak jak w przypadku Bogusia -jego fot jest cały temat a on sam zaledwie na kilku fotkach. Ważne jednak że temat się kręci i jest ok. Boguś piękną masz pchełkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Lotnia nie jest na sprzedaż ciekawi mnie iel by ktoś za nią dał, ja jej nie oddam NIKOMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Chyba jesteś niepoważny. Piszesz w giełdzie sprzedam, cena na priv a teraz że jej nie chcesz sprzedać. To po kiego ... zawracasz komuś cztery litery. Zatem czekamy na oblot, jeśli nastąpi. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Inaczej bym propozycji nie dostał żadnych pany żeby zrobić taką akrobacje jak w 9:10min to jak drązki trzeba zaciagnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi