Shock Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 I to nie żadnymi Toxikami czy Respectami tylko Virus & Blade będą panami przestworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 A jak by inaczej a może Kaziu by też Falcona przewietrzył ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Z tego co mi opowiadaliście po lotach to nie wiem czy Falcon by podołał z pilotem w takich warunkach Czekam na fotorelację z lotów i myslę że następnym razem zabiorę się z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak zaplanowaliśmy z Marcinem tak zrobiliśmy . Wykorzystaliśmy świetne warunki pogodowe ,do wypadu w piękne miejsce o nazwie Matyska https://pl.wikipedia.org/wiki/Matyska i zabawiliśmy się w pilotów F3F. Mimo że modele nie topowe do takich zabaw to okazało się że dają radę znakomicie.Pewnie latało by się jeszcze lepiej gdyby je trochę doważyć ale to następnym razem... Ogólnie nam się bardzo spodobało,wiało zdrowo,nie wyobrażam sobie tego jednak przy minus ileś tam czy zimą.. Spędziliśmy ok. godzinkę z hakiem w powietrzu z 2-3 międzylądowaniami ,co okazało się ciekawym doświadczeniem ... Podsumowując -Brawo MY . Na filmach miejsce po prawej ochrzciliśmy "trampolina" -w tym miejscu modele wystrzeliwały pięknie w górę. (filmy idą w HD) Dalszy ciąg relacji Marcin O . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Spokojnie tylko się filmik obróci i relacje zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Coś pięknego jeszcze tak nie latałem, kiedyś będzie trzeba spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Więc zaczęło się całkiem fajnie droga mistrzostwo Ekipa z New Jersey I Sub Zero w roli głównej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Najfajniejsze w filmiku było to białe kółeczko z czerwoną obwódka na tym niby patyku obok kosza na śmieci Zbocze faktycznie fajne tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 I jeszcze jeden filmik z dzisiejszego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Szkoda że tak daleko mieszkam od was bo bym z wami tam pojechał latać . Marcin podaj mi nr tel . bo nie mam do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Janek posłałem Ci priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Muszę zrobić tam rekonesans pod kątem foto pejzażowym, to na przeciw to Jezioro Żywieckie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zgadza się Boguś , tak z Rafałem gadaliśmy że nyś się tam dzisiaj przydał do foto relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Rafał ale te taśmy to sobie musisz zmienić koniecznie na bezbarwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Sugerujesz Marcin że jestem podobny do tego gościa ?? ... Generalnie do tej pory micha mi się cieszy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ja muszę sobie takiego szybola jakiegoś sprawić balsowego i polatać również tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Rafał dokładnie . Mi też się dalej micha cieszy , młoda wróciła do domu zamiast z nią pogadać to relacja ważniejsza . Za tydzień jak warun będzie to znów robimy wycieczkę. Kto chętny ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 O ja też się wystraszyłem Rafał tak zile to z tobą nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Polecam każdemu kto ma ochotę lub czuje się na siłach,warto poznać siebie i model... Co prawda to nie mój pierwszy raz na zboczu, ale w takich warunkach i na tak "profesjonalnej górce" to pierwszyzna. Owszem zakaz wjazdu na szczyt jest ok.100 metrów od szczytu jednak przy takiej pogodzie żywej duszy tam nie było (oprócz rodzinki która cykneła nam fotę), więc zaryzykowaliśmy i podjechaliśmy pod sam szczyt.I tak trzeba zejść kilkadziesiąt metrów nad krawędż zostawiając auto. Janek,taśmy mocującej skrzydła locie nie widać ,akurat była niebieska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ja akurat miałem pod kolor taśmy , Rafał najwyżej dostaniemy mandat Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi