sbogdan1 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ani to ani to Przytulenia nie potrebuję bo model poleci pieknie i także wyląduje pięknie . Potrzebuję tylko zdjęć które tą chwile upamiętnią. OK , a kiedy to ma być to ulotnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Potrzeba mi odbiornika 9 kanałów i osoby która umie latac takimi modelami ( chyba każdy w kętach) aby mi wyleciał modelem dał apke zrobie pare kółek przekazać apke i ta osoba która wystartuje nim wyladuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Andrzej chyba żartujesz...Ty początkujący jesteś ? Przecież ulotniłeś już nie jeden model więc i z tym nie powinno być problemu,że trochę większy.... Zastosujesz się do rad na ziemi i oblatasz sam tym bardziej że model wyważony,wytrymowany,oblatany. I darujesz sobie na początku wszelaką akrobację..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A moim zdaniem Andrzej dobrze myśli po co ryzykować,tym bardziej że ma kto oblatać oczywiście decyzja należy do Andrzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Si . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Grześ a jak poskładasz nowy model to dasz Rafalowi oblatać , myślę że Endriu jest na tyle ogarnięty w lataniu że poradzi sobie sam ze startem i lądowaniem To jest speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie chcę sie napalac zabardzo, rozwalilem extre potem capa jak wiadomo takie zycie.modelarza ale to bylo tylko temu iz myslalem ze dam rade i sie napalilem zabardzo. Moze i bym wystartowal i wyladowal sukhoiem lecz nie czuje sie jakos tak pewnie ;D. Poczekam na przyszly sezon na bylego wlasciciela modelu wyleci.mi nim polatam i moze nawet wyladuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Oczywiście są entuzjaści takiego latania typu pylon itp,ale jakoś nie odnajduje tu przyjemności w lataniu. Jak już to mimo wszystko elektryk.Pewnie tak samo może powiedzieć druga strona, mimo to, to takie męczenie ....ja na siłę.zwieracze ciągle napięte, hemoroidy na bank,prędzej czy później.Dla mnie to bezsens, wolę od tego góralską muzykę,rzecz jasna że to tylko moje zdanie i nie każdy się pewnie z tym zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ja sobie zakupiłem Optima 9 wszystko gra bucy,hucy,piszczy nawet i śpiewa także model gotowy lecz pilot nie gotowy na takie wyzwania Oby do wiosny ! EDIT: Te anteny dobrze mam rozmieszczone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Idziesz o zakład że poleci niebawem....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie poleci A te anteny od odbiornika dobrze umieściłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Pierdoła .... Ja bym tam do wiosny nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Pierdoła .... Ja bym tam do wiosny nie wytrzymał A myslisz że ja dam rade tak o, ale wolę przeboleć niż pluć w twarz że oblatałem sam i musze szczątki zbierać tak pięknego modelu ? jedynie co będe robił to silnik czasem odpale dla satysfakcji tej ogromnej siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Andrzej luzik,absolutnie oblot to Twoja decyzja ,nie daj się podpuścić takim jak ja . Zresztą wyjaśniliśmy sobie na PW co i jak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Oczywiście,zimna głowa to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Endriu jedna antena na bok druga do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ok, dziękuje bardzo. Chyba że Krzysiek zgodzi się na lot w tym roku ( jak pogoda pozwoli) to polecimy ale to wszystko niepewne. EDIT Tak O to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Andrzej ja tam Cię nie podpuszczam ale dziś nie wytrzymałem i pojechałem na lotnisko aby polatać.Trochę w deszczu trochę na sucho, dwa pakiety poszły, tak więc wątpię abyś wytrzymał do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Andrzej ja tam Cię nie podpuszczam ale dziś nie wytrzymałem i pojechałem na lotnisko aby polatać. Trochę w deszczu trochę na sucho, dwa pakiety poszły, tak więc wątpię abyś wytrzymał do wiosny Szczerze to latać mi sie chce jak skurczybyk jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Andrzej jedna rzecz... przestań pitolić już o tych szczątkach i kretowaniu bo naprawdę sobie wykraczesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi