endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Boguś ja nie wyobrażam sobie swojej reakcji jak sam polece i wyląduje chyba podskocze z radości jak małe dziecko i w ogóle nie myśle że będzie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panowie gadu gadu Andrzej model ładny słońce świeci o 15 proponuje latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja się wybieram za ok 1,5h , no może ok 11tej 12tej minimum,mam niedosyt po wczorajszym aqualataniu Pakiety załaduję i na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Sory - ale rodzinne sprawy nie pozwoliły mi na latanie a pogoda była super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Fajny dzień na lotnisku ,jeden z chyba ostatnich(a może nie) takich dni przed piżdziawami - Andrzej żałuj bo dziś pogoda na oblot Su jak marzenie ... Krotki filmik o oblocie Bety,bez zbytniego śmiechu proszę Foty od Bogusia pewnie niebawem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wiem pogoda na oblot wymarzona, aż korciło aby latać... a szkoda no a nawet nie miałem z kim jechać Planuję za tydzień lecz czekam na odpowiedź Krzyśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wiem pogoda na oblot wymarzona, aż korciło aby latać... a szkoda no a nawet nie miałem z kim jechać Planuję za tydzień lecz czekam na odpowiedź Krzyśka Panie,trzeba było dzwonić to bym Cię zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A ja wiem czy jechałeś leciałem spejsem ale znowu to podwozie kaput muszę je jakoś wzmocnić ale żywicą porządnie i będzie super model, ale to był jego ostatni w 2015r bo na wiosnę już będzie porządnie zrobiony. ale to już nie to latanie jak polece Sukhoiem co mnie czasem baardzo korci tak jak przez cały dzisiejszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Endriu, bo miałeś zadzwonić do Grzesia z rana, jakąś luźna gadkę zapodać, jak mu się dzisiaj spało itp., a reszta by sama wyszła w praniu, że jedzie i Cie może zabrać A jak byś zadzwonił i opowiedział mu, że śniło Ci się dzisiaj, że latałeś Su to już w ogóle Grześ by wiedział o co chodzi i pewnie czekał by na Ciebie pod Biedronką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dokładnie tak jak pisał Rafał, piękny dzień na loty.Osobiście chyba bite 2h jak nie więcej ,,poniewierałem,, swojego Solka po niebie.Od 12_tej latałem sam a towarzyszył mi w luźnej rozmowie ,,MarkoPolo,,potem przyjechała ekipa z Teamu Kęty.Można powiedzieć że jesienne loty uważam za otwarte, nie wiadomo jaka dopisze pogoda w kolejnych tygodniach, oby jak najdłużej taka jak dziś.No to zaczynamy od Valianta który zyskał nowy gadżet, z pewnością pomocny podczas lądowania na wprost.Puki co montaż testowy, jak dla mnie bardzo OK ,nie ukrywam że też mam zamiar do swojego coś w ten deseń zainstalować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Hahahahahahhahaha teraz mnie rozbawiłeś na sam koniec dnia przed nieszczęsną 3 zmianą. Obym za tydzień po oblocie też miał taki humorek jak po tym poście. Atmosfera przed oblotem będzie napięta jak plandeka na Żuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 I kolejna porcja jesiennych lotów Oczywiście jesienna sielanka, słoneczko przygrzewało No to jeszcze Rafał w tej jesiennej części foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak pogoda pozwoli to za tydzien oblatujemy sukhoia takze pisze aby nie bylo ze ktos nie wiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Rafał kto Ci zjadł kawałek steru kierunku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A Grześ Cię weźmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak bede grzeczny to tak PS Rafal miales racje jednak polece w tym roku ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Krzysiek ani mnie nie denerwuj taką odpowiedź dziś dostałem , jak się go dziś o to pytałem , mały mixer Su vs Sbach na pikniku w Bobrownikach Hehe Krzyś jak coś to się go przywiezie na lotnisko jak ma takie parcie na latanie Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zawsze może w Su przylecieć. Andrzej szczypior to powinien się zmieścić do środka. Weźmie sobie tylko bańkę 5l między kolana, żeby mu starczyło na drogę, ewentualnie mama niech mu jakieś dobre prześcieradło przyszykuje w razie czego jak by mu się 7d zachciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Haha 7D dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Marcin tylko bez wariacji nim spokojnie koontrolnie bo ja go codziennie poleruje i nie chce aby cos odlecialo z niego podczas twoich prob 3D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi