Shock Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Rafał kto Ci zjadł kawałek steru kierunku ? Jak pisze Marcin ,bliskie spotkanie z bliźniaczym metrowym modelem Su na pikniku.Poszło śmigłem po sterze. jakoś brak chęci na naprawę...a nie lata gorzej. PS Rafal miales racje jednak polece w tym roku ;P Napiszę nieskromnie ,słuchaj starszego ,bardziej doświadczonego kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 3D se sam bedziesz robił , jeden krąg i lądowanie reszta należy do Ciebie Boguś ale przed lądowaniem pstryknij mu fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Odpal symulator i polataj przed oblotem , żeby nie było niespodzianek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Andrzej mówił, że już ćwiczy 7d, ale narazie najlepiej mu okrzyk wychodzi Tak się właśnie zastanawiałem po tych zdjęciach, czy endriu śpi na łóżku, czy na podłodze, bo z tego co widać to chyba na podłodze ma pościelone bo model stoi na łóżku. Chciał go mamie wcisnąć do pokoju, ale go wygoniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Albo śpi razem z Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Albo śpi razem z Su W kokpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Śmigło ma na pewno wypucowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Na połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja w pracy terax profile pucuje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Pucuj, pucuj Dobrze pucowałeś, to sobie model kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak ma być foto sesja to musi być wypucowany cały model, śmigło możesz olać i tak się kręci to nie będzie widać na fotach czy uwalone. Aha w kokpicie posprzątaj bo moje szklane oko w locie grzbietowym dotrze do wnętrza. Marcin Tyś tak dziczoł tym latadłem żeś taśmę ze skrzydła zgubił, no i świst strasznie krzywy był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam ekipę ,widzę że się dużo dzieje na południowym niebie.Niestety brak czasu trochę mnie wybiło z harmonogramu lotów ale wrócę obiecuję.Ostatnio bywałem w okolicy Bezmiechowej ,ale fotów NIET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Gotowe do lotu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Andrzej ale chyba nie chcesz w nocy latać? Endriu odświeżyłem temat ,machine masz piekielną ,no to kiedy poszybujesz bo masz we mnie kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Miło że mam kibica bo jak narazie mam same opinie że moel rozwale zanim wystartuje ale ja im pokaze na Żarze 2016 jak latam !!! Mirku w weekend wbijaj na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Miło że mam kibica bo jak narazie mam same opinie że moel rozwale zanim wystartuje ale ja im pokaze na Żarze 2016 jak latam !!! Mirku w weekend wbijaj na lotnisko. Andrzej proszę Cię przestań już pie....... o tym rozbijaniu, sam sobie wmawiasz i powtarzasz jak mantrę taką sytuację. Nie widziałem i nie słyszałem aby ktokolwiek a tym bardziej na forum insynuował takie opinie. Ja rozumiem że się obawiasz, bo to normalne odczucie przy nowym dużym modelu, ale na litość bądź se chłopem a nie dzieciakiem. Latasz bardzo przyzwoicie więc nie ujmuj sobie umiejętności. Każdy z ekipy trzyma kciuki za pomyślny oblot i zapewne masz u nas wsparcie i pomoc więc przestań już stękać i jęczeć. Po prostu zapakuj maszynę przyjedź na lotnisko oblataj ,,stwora,,i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Boguś,no nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Boguś taśma była , tylko czerwona się skończyła i nakleiłem czarną A Ty Endriu już nie marudź w sobote jak będzie warun to ulotnisz bestię . Rafał czytałem że Matyska się w listopadzie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 http://rcclub.eu/viewtopic.php?f=56&p=118052#p118052 Mówiąc krótko mam na to wywalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi