endriuRC Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 to za 1h bedziesz oglądał jak pracuje w firmie Aluprof xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Andrzej takiej rozmowy w temacie oblotu nie ma w całym forum modelarskim, pobiłes rekord !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 mamy celebrytę no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Gruby jeszcze przyjdziesz po autograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Do soboty nie daleko także ten tego szykowac kartki długopisy każdy dostanie Apropo swoją drogą to: Jutro napisze czy oblot po 13nastej czy przed 13, ponieważ teraz mnie wysłali na szkolenie z OSP i mamy ćwiczenia ale bardzo możliwe że ćwiczenia przełożą ba inny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bilety po ile ?? Proszę o miejsce w ostatnim rzędzie...tak w razie niepowodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 no oczywiście paliwo lotnicze to i szkolenie musi być z zakresu gaszenia maszyn latających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bilety po ile ?? Proszę o miejsce w ostatnim rzędzie...tak w razie niepowodzenia Nie ma takiego słowa jak niepowodzenie Rafał ty to telefonik kręcisz + komentarze lesze lub gorsze np. Endriu on to latać w ogóle nie umie patrzcie co odwala jakieś 7D hahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rafi to co szykujemy balony ,orkiestrę i popkorn, no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rafi to co szykujemy balony ,orkiestrę i popkorn, no nie Miruś ale ja się z Sukhoiką nie żenię także orkiestry nie trzeba balonów też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ale będzie uroczyście,no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nie ma takiego słowa jak niepowodzenie Rafał ty to telefonik kręcisz + komentarze lesze lub gorsze np. Endriu on to latać w ogóle nie umie patrzcie co odwala jakieś 7D hahah. Ależ wy tu sobie pie*******e :D Ale fajnie se poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Krzychu jak wpadniesz do nas to na żywca posłuchasz ,satysfakcja gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Haha Krzysiek poszedł po bandzie , ja biorę kask , ochraniacze , a Ty Miro uśtuchaj jakiś schron z odpadów płyt W ostateczności u Rafała u Sharanie się schowamy , albo u Mirka w Zafiryndzie bo ma panoramę dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 obawiam się że płyty mogą nie wytrzymać.ja włażę pod stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A ja co mam zabrać aby byc bezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hahaha dasz mu swoje Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 to by nic nie widzioł .ja latam na czuja i słuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi