Krzysiek M Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wiecie co to cisza przedwyborcza ?? Zróbmy taką,podobną na dzień/dwa przed oblotem... Na razie to z tematu robi się szopka na całą Polskę... Miałem mówić ale nie chciałem być źle odebrany u know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 I co Poprawiłeś sobie?Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kurs jest do 12:30 także o 13 + - 13:20 wyjedziemy z Czechowic także ok 14;30 oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Andrzej, szykuj pampersa☺pogoda zamowiona także się nie wymigasz☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pampers gotowy, model gotowy, pilot gotowy lecz musi iść na nocke bo nam kazali na 100% płątne przyjść... co za chamy . Ale damy rade nie takie rzeczy sie robiło i tak bym pewno nie zasnął przed takim wydarzeniem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A ta cisza przedwyborcza to jeszcze obowiązuje?bo nie wiem czy tu można pisać☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ´Zróbmy taką,podobną na dzień/dwa przed oblot´ juz mozna pisac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pisać można ,filmy dodawać można,fotki można ale pierd....głupot nie można Dostałem 6 sms-ów że jurto o 14-tej . Mam ograniczony czas bo 18-stka syna więc wpadam tylko nakręcić film z odpowiednim komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 6 smsow? Rafal ja tylko 2 wyslalem dla potwierdzenia. Ciekawi mnie twoj komentarz haha ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czyli krótka piłka jutro , wpadamy na lotnicho pyk pyk pare fikołków i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Haha zadnych fikolkow chyba ze 7D to owszem;D ale to jak juz zaczne latac to chyba w poniedzialek rano skoncze.. EDIT No i nadeszła oczekiwana SObota piękna pogoda się zapowiada wiatr 3km/h czego więcej cchieć udanego lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja się pytam dlaczego nikogo tu jeszcze nie ma ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kazek spokojnie , pakuje się i już tam wyruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jestem o 15.00 mam trochę pakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No teraz to lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 I jak oblot su udany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Krótki opis oblotu Marcin pięknie poleciał Sukhoiem Podchodzac do lądowania pękły dosłownie śruby od śmigła i śmigiełko odleciało Wszystko bezpiecznie się zakonczyło chodź na ten widok miałem nasrane w gacie Model lata pięknie lecz agresywnie ale to się da złagodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Film z oblotu starego, nowego modelu na naszym lotnisku Problemy teczniczne niestety uniemożliwiły prawidłowe lądowanie , ale następnym razem myślę że obędzie się już bez niezapowiedzianych niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dobrze że bardziej doświadczony kolega pilotował , a śmigło na pewno nie dokręcone odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 dokręcone pękły normalnie śruby połowa srub zostało w kołpaku a połowa w piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi