Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pany latamy ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Niestety ,moje wczorajsze imieniny jak i 18-stka syna poczyniły zamęt w mojej głowie (jestem zmasakrowany). Jako widz dzisiaj chętnie , pilot nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Rafał nie sztuka latać naczczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Hehe czyli Rafał masz 3D w głowie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pany expo jest na +. Kurna nie mam takiego klucza nasadowego do odkrecenia piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Kontaktujesz się z naszym guru technicznym Kazkiem i masz wszystko co Ci potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To agresor się wyjaśnił , expo daj tak samo jak masz tylko na - i już Su będzie łagodne jak baranek . Nasz Guru od silników ogarnie temat piasty Ty tylko ją kup i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No nawet nie gadaj ze ja taki jestem glupi xd... Czytalem o tym expo i ze niby na + jest model lagodniejszy, zaraz to poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie w każdym radiu jest na + jednym słowem Endriu dałeś D...... na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No co nie zmienia faktu ze i tak by odpadlo smiglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 też bym przyjechał ale nie mam czym latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 też bym przyjechał ale nie mam czym latać A ten model który miałeś na Feniksach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Sprzedałem, zbieram na większego szybola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Marcin zaraz Ci wykręcę piastę z silnika i zrobię przeszczep na lotnisku do SU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 jakby się piasta znalazła i śmigło to można dzisiaj nim polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No no tylko mi bez takich numerów , Ty mi lepiej Kaziu zerknij mi na niego . Ja gdzieś miałem piastę do 56 z tego silnika od Konrada bo kupowałem nową , poszukam gdzieś ale nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A ciebie Marcin nie będzie dzisiaj na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dzisiaj odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi