endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No to wpadne tylko z kadłubem i odkręce z kazkiem tą piaste i odrazu mu ją dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Z racji, że zbliża się sezon halowy; jakby ktoś chciał to mam na sprzedaż Edge 540 EPP z Rc Factory, jeszcze jakieś tam pakiety 3S. Dla kolegi z lotniska zrobię dobrą cenę http://pfmrc.eu/index.php?/topic/57327-s-castrol-edge-540-epp/&do=findComment&comment=591231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Hmm no trochę pizga i wieje rękaw w pozycji poziomej ale mimo tolatanko super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Boguś dzisiaj nie focił ale akrobacił I jak widać chyba mu się spodobało 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Kaziu no powiem Ci że to całkiem inna zabawa niż szybolem, ale fajna, z pewnością trzeba się wlatać w model.Kto wie, czas pokaże , do poszalenia całkiem całkiem.Dzięki za uwiecznienie No dziś pogoda była taka se, wiało... ale raczej ten wiatr był jednostajny bez dziwnych duszeń.Dobrze że w odpowiednim czasie zgasiłem ,,żaróweczkę,, bo w przeciwnym razie moje latadło chyba by zaklaskało skrzydłami, a pionowe wznoszenie i pikowanie nabierało z każdym razem większego tempa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Bogdan - super za tydzień znowu polatamy i tak powoli przejdziesz w akrobaty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Sam byłem świadkiem latania bogusia Addictionem uśmiech od ucha do ucha PS. W sukhoiu dałem wyważenie na przód ponieważ było na tył do 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To i ja coś dopowiem .. : Pomijając fakt, że troszkę było zimno - latanie przednie, atmosfera jak zawsze pozytywna i spore podziękowania dla naszego guru od silników ponieważ gdyby nie on to niestety bym nie polatał Koniec, pisania - kilka fotek Nasz fotograf powoli bierze się za akrobaty I jak widać, sprawia mu to przyjemność Żeby nie było .. Ochrzczony, można latać Miro też polatał I wychodziło mu to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To i ja coś dopowiem .. : Pomijając fakt, że troszkę było zimno - latanie przednie, atmosfera jak zawsze pozytywna i spore podziękowania dla naszego guru od silników ponieważ gdyby nie on to niestety bym nie polatał Koniec, pisania - kilka fotek Nasz fotograf powoli bierze się za akrobaty I jak widać, sprawia mu to przyjemność DSC_0090.JPG DSC_0092.JPG Żeby nie było .. DSC_0098.JPG Ochrzczony, można latać DSC_0107.JPG Miro też polatał IMG_20151025_152853.jpg I wychodziło mu to IMG_20151025_152917.jpg Widziałem że odpalileś ten silnik ale już musiałem jechać co było przyczyną że pyrkać nie chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Za uboga mieszanka na taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nasz Guru jest nie zastąpiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja piaste odkęciłem nakładając na nią kombinerki i kilka lekkich walnięć młotkiem i pięknie zszedł . Zamówiłem piaste a śmigło sie zastanawiam jakie ALE gdyby nie guru to bym nie miał klucza nasadowego aby odkręcić śruby na piaście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Masz rację Endriu, bez kombinerek i młota to nie robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Xoar lub Fiala 23*8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tego fiala zamówiłem na f3m wraz z piastą tylko mnie śrub brakuje, także śruby twardości 5.5 średnica m5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie 5.6 tylko 8.8 !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 http://metaltech.sklep.pl/p/32195/15233/sruba-z-lbem-walcowym-m5-80mm-z-wglebieniem-imbusowym-kl-8-8-din-912-sruby-imbusowe-sruby-nakretki-podkladki-art-metalowe.html coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za fajny RC wekend , Kazkowi i Krystianowi za foty a Markowi za udostępnienie swojego AddictionaNie ukrywam że byłem trochę zestresowany. Jak widać nawet w taką pogodę można się spotkać, polatać, porozmawiać, atmosfera super.Humor zawsze dopisuje i oto chyba chodzi aby się cieszyć pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Tata mowi do mnie ze mi sie nie dziwi ze wole jechac do kęt niż do goczalkowic poniewaz przyjaźni ludzie i super lotnisko. Oczywoscie nie krytykujac goczalkowic bo tam rowniez sie bardzo dobrze lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi