Shock Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A witaj Andrzejku .Jak nad morzem wieje to na klifach pewnie pełno zbocz(owców)eńców.... Kazek,wygrałeś !! Andrzej też był blisko. W nagrodę zapraszam do topienia ciężarków ołowianych i odlewania w formie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A witaj Andrzejku .Jak nad morzem wieje to na klifach pewnie pełno zbocz(owców)eńców.... Kazek,wygrałeś !! Andrzej też był blisko. W nagrodę zapraszam do topienia ciężarków ołowianych i odlewania w formie . Przyjedź po mnie i działamy aa i jeszcze sukhoiem polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Andrzej ja tam Twoim Su nie polatam , nie potrafię......................................................................latać w mode 2 . Dlatego mam święty spokój z oblatywaniem modeli na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Andrzej ja tam Twoim Su nie polatam , nie potrafię......................................................................latać w mode 2 . Dlatego mam święty spokój z oblatywaniem modeli na lotnisku Ciekawi mnie czy na wychyłach 50% i expo 45% na MINUSIE ---- ----- polatał bym nim bez pomocy żadnej PS jak to powiedział Marek S. Odwrócisz aparature do góry nogami i już masz Mode1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz,ale radzę ci nie latać samemu bo zawsze ci ktoś podpowie to i owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Soczek na wiosnę jak będzie cieplej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Na wiosne coś oblatamy znowu PS A mnie sie tak chce latac że to sa jakieś jajca normalnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A no można Tobie Boguś też soczku trzeba polać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Hahahaha juz sobie to wyobrazam f2c bez modelu u nas w ketach, Kto będzie w sobote na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Co tu tak cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 chyba wszyscy języka w gębie zapomnieli , pogoda jak marzenie ,oby tak do soboty no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Chłopy kusi mnie i to juz bardzo poaltac tym sukhoiem dużo osób mówi żebym dał expo -40% i wychylenia 50% na dual rate i dam rade bez najmniejszych poblemów a mnie ie tak latać chce że to poezja marynarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 podejdź z głową do tematu , latać przecież umiesz ale pamiętaj cierpliwość Twoim doradcą jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No to chłopie ciągnij za ogon na Kęty.Rano jak dotrzesz i opadną mgły odpalaj i potem zrób foty co zostało,wszystko czy nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Boguś otej porze osy już nie latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Bogdan po takim występie nie muszą już nic popijać bo w dyńce sie tak pierdzieli że hoho Mój kot za ogonem tak latał Oni są chyba z PISu ,cieszą się po wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Mirek jedynie co będzie trzeba zbierać to mnie z podłogi bo za dużo soku wypije po pięknym oblocie. Ale nie będe się znowu rozpisywał nie ma sensu Boguś jak bys z taką osą przyszedł na lotnisko i zaczął się obkrecać to ludzie z oddali by pomysleli że masz coś z dyńką haha a co dopiero jak byśmy wszyscy tak zaczeli latać... hahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A mówiłeś że nic nie wciągasz hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Zupełnie poważnie, to ja tam nie widzę żadnych przeciwwskazań do startu i latania Su przez Andrzeja-wiem że dobrze lata,pewnie startuje i ląduje .Wystarczy zobaczyć film z oblotu Spacewalkera. Pewne obawy mam jedynie do lądowania Su -to trzeba zrobić dobrze aby nie zwalić modelu ,nie zostawić podwozia... Dobrze aby był ktoś z "zimną" głową obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi