sbogdan1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ostatnia już seria fotek z dzisiejszej niedzieli... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Krzysiek jakaś bardzo pijana No pijana, bo model był dobrze opity . Nie przejmował bym się do końca tak tą wagą. Istotne jest bardziej jak model lata,a lata znakomicie. Oczywiście zawsze jest założenie aby zrobić jak najlżej, ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć,choćby założenia producenta. Praktycznie waga ta jest odczuwalna przy odejściu z zawisu gdzie model daje radę, a to tylko jedna z wielu figur do których ta moc jest istotna. Wolniejsze odejście ? ale za to jest dym ,no coś za coś . Bardziej skupiłbym się na razie na solidnym wlataniu się w model . Napisałem se posta aby otworzyć setną stronę naszego tematu :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Rafał aż za dobrze , i tak jak piszesz wagą się nie przejmuje , wyszło ile wyszło . Teraz muszę zrobic dobrze dysze do dymu i nic tylko latać i ćwiczyć A ja ide se choinkę ubrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pamiętaj Marcin Model pod choinkę. Super model !!!!! pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Hehe Marek stoi zaparkowany pod choinką Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Życzenia świąteczne dla wszystkich modelarzy. Żebyście byli zdrowi, weseli, jak w niebie anieli. Żebyście mieli tyle modeli, ile w płocie kołków, Żeby stały w domu: model przy modelu, ( albo jak Marcina pod choinką) A Gospodarz między modelami, jako miesiąc miedzy gwiazdami, Aby modele latały, pieniądze na nie przychodziły gładko do kieszeni jako pszczoły do ula. By Gaździno nic nie mówiła, tylko Gazdę za modele chwaliła i o pogodę dla Gazdy w paciorkach prosiła, By zdrowie i radość w domu panowały a dzieci Gazdę i Gaździnę szanowały, Wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Marek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dzięki i Wzajemnie Marku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wielkie dzięki Marek wzajemnie... wszystkiego dobrego życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dla wszystkich - Kęckich,okolicznych oraz forumowych Modelarzy serdeczne życzenia i wszystkiego dobrego a także szczęśliwego Nowego Roku . Marek oby Twoje życzenia choć w połowie się spełniły .Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Piekny model i piękny oblot modelu!. Również życzę wszystkiego naj naj lepszego braci modelarzy z Kęt i nie tylko. myślę że 2016r będzie mniej kretów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Równie się dołączę do życzeń,wszystkiego dobrego no i tyle lądowań co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Gwiazdka tuż ,tuż . Co niektórzy, co cały rok byli jako tako, w miarę , i w ogóle trochę "grzeszni" zostali obdarowani fajnymi prezentami. Udało mi się na szybko zarejestrować, co tam ktoś znajdzie pod choinką . Zupełna nowość na naszym Kęckim lotnisku-poszukiwanie kanałów,nowej jakości ,nowych doświadczeń -DS 14 z firmy Jeti . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 kazka czy Twoja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja zatwierdziłem ,sprzęt Kazka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Oj to grzeczny musiał być , skoro Miki go tak nagrodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No, Kaziu gratuluję serdecznie. Pamiętaj tylko, że ona fabrycznie ma tylko 8 kanałów. Do 14 po apgrejdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Hehe wiem wiem jutro ją znajdę pod choinką dopiero a pierwsze wrażenie wywarła bardzo pozytywne , jak ogarnę się z nią i zapoznam napiszę coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 RC KĘTY !!! Gratulacje 100-tki ,sto stron na forum i przy okazji Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Chłopaki Dużo Zdrowia dla Was podczas Świąt i udanego Sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 RC KĘTY !!! Gratulacje 100-tki ,sto stron na forum i przy okazji Wesołych Świąt Paweł dzięki . Ładnie pyknęła ta setka ,ciekawe czy będzie kolejne sto stron ? . Myślę że jak warunki pozwolą to jeszcze pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem zaliczymy jakieś loty na lotnisku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi