Tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Chciało by się powiedzieć : A nie mówiłem hihi. Teraz go ładnie pomaluj i będzie śliczniutki mikro-Karaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 oj ładnie ci wyszedł. A plany super pomysł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 W załączniku model w sketchupie i rozwinięcie. Wręgi mają offset pod depron 3mm. Choć nie ukrywam, że może jakieś błędy się znajdą. pzl23karas590all.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Karaś w ,malowaniu. W międzyczasie mam pytanie. Jaki widzielibyście lżejszy silnik w Karasiu, na 2S,smigło 5do6cali. Waga modelu teraz to 180gram Zamienię akumulator 2S1000mAh na 2S460mAh. Spadnie waga o 25gram. Może taki? http://www.hobbyking..._Outrunner.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 uzywam i polecam, bardzo fajny silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Karaś "na gotowo". Jak pisałem wcześniej, K-98, w barwach 21 lekkiego pułku bombowego, który zbombardował z sukcesem 2 września fabrykę w Oławie. Notabene niedaleko mieszkam. Było to pierwsze bombardowanie terenu wroga przez nasze lotnictwo.Trochę historii do poczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wygląda swietnie - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Sliczniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Fajny, na pierwszy rzut oka myślałem, że to model plastikowy, a nie RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dla mnie - bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mimo profilu KFM, którego nie jestem zwolennikiem, prezentuje się bardzo ładnie. Nic tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś ma problem ze sketchupem to tutaj jest pdf. Wydrukować go z podziałem np na A4 można w adobe reader w opcji "Tile large page" I rysunek z wręgami pzl23karas590.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wymieniłem osprzęt w Karasiu na mniejszy. Silnik 1404N 2290Kv Pakiet ZIPPY Compact 500mAh 2S 25C ECS Hobbyking SS Series 8-10A Dla porównania silnik Aby zamontować takie maleństwo musiałem zrobić domek Waga do lotu spadła ze 180 do 140gram. Musiałem niestety doważyć dziob 15g Tak lata na śmigle 6x3 Gdyby nie to lądowanie to by było całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Magia drzew ??? hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sosna zbombardowana a model cały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cały, o dziwo nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam Koledzy- nie bardzo idzie mi wydruk tego pdf-u ( z podziałem na A4) - podpowiedzcie jaka to ma być wersja programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Opcja podziału pojawiła się chyba dopiero w Adobe Reader IX. Ściągnij po prostu najnowszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dziękuję za podpowiedź- działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzpob Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie lepiej zamiast dawać ciężarki, dodać osłonę silnika, taka jak w karasiu osłaniała cylindry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi