marek rokowski Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wczoraj podczas zawodów w krakowie F16tka wykonała króki pokaz tego na co ja stać teren zawodów został ostrzelany 60cioma rakietami powietrze-ziemia... niesttey fotograf zrejterował po pierwszym strzale i sątylko zdjęcia w locie... (może ktos z forumowiczów będzie mial to dokleję(doklei) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a jednak ktoś zrobił fotki,,,, http://pfmrc.eu/index.php?/topic/31396-iii-bitwa-o-wawel-mistrzostwa-polski-esa/page__view__findpost__p__406682 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 I coś ode mnie: Dla mnie rewelacja, w locie prezentuje się jak prawdziwy, świetnie było zobaczyć go na żywo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mam film z lotu, mogę wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To na co czekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Piękny model pięknego samolotu. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No Marek, co rusz mnie zadziwiasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ale edf byłby jeszcze piękniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 EDF edefem ale zestaw dopieszczamy w pierwotnej postaci . Instrukcja powstaje dzięki temu samemu programowi którym stworzyłem model czyli Sketchup`em , A części układamy na tyle ciasno by można było wydrukować jak najwięcej na jak najmniejszej ilości brytów EPP -cena wydruku jest powalająca i cena końcowa zestawu była by w innym przypadku trudna do przełknięcia. Myślimy że wyszedł zgrabny zestaw z którym poradzi sobie nawet mało doświadczony modelarz a sam model dzięki zaskakująco trwałemu nadrukowi jest estetyczny i lekki . I tu pomału kończy się moja praca ,aa nieeeee !!-zostało mi jeszcze oblatać własny egzemplarz-aż wstyd ze "konstruktor" osobiście nie sprawdził swojego dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jak robić zadymę to na całego! kilka fotek z ostrzelania Rzeszowa w ramach obchodów 11 Listopada i.. tamtejszych zawodów ESA fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Marku tylko 2x och! i 3x ach! rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 dzięki Tomku a tutaj link do postu Ani z jej fotogalerią z Rzeszowa - conajmniej dwa zdjęcia z F16 są WYBITNE! link do postu Ani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Czy tylko ja miałem wrażenie że F16 w Rzeszowie było źle wyważone ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 razcej bym powiedział że brakowąło mocy... o tym że z takim modelem nei powinno się wychodzić na taki wiatr a co dopiero latac nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Można wiedzieć ile waży gotowy do lotu wraz z tymi rocket launcherami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panie Marku, czy ten model będzie dostępny jako zestaw? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 witam po powrocie z wyjazdu ( za tydzien) pierwsza eskadra F16tek znajdzie sie w paczkach poinformuje na grupie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 WYBACZCIE ŻE ODGRZEWAM TROSZKĘ PRZYKURZONY TEMAT ALE: Czekał,czekał i się doczekał - przysłowie -"szewc chodzi boso" się tu sprawdziło idealnie , twórca lata ostatni Dla przypomnienia mój egzemplarz sterowany tylko usterzeniem poziomym i zdało to egzamin na "5" Mimo sporego wiatru "eFcia" spisała się na medal . Oprócz dziewiczego lotu latał potem nim kolega nie obeznany w lataniu ParkJetami - zero problemów Silnik ten sam co u Marka czyli Emax CF 2812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no to mamy dwie pierwsze Efcie w postaci ulotnionej choinka.. brakuje mi jednego dnia żeby spakować zestawy w paczki i dopisać szczegółową instrukcję... dzisiaj spróbuje zrobić wieczorem wycenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ostatnią niedzielę spędziliśmy wraz z naszą eskadrą w ZNOJMO na pierwszych poslko-słowacko-czeskich zawodach ESA cudne miejsce do latania! infrastruktura godna pozazdroszczenia na koniec, po zawodach postanowiłem jednak ją zniszczyć! wiec F-16 uzbrojona w 55 rakiet(!) wzbiła się w powietrze i ostrzelała lotnisko zniszczenia na pasie sprawiły że musiałem siadać na trawiastym pasie połozonym dalej... zdjęcia: Ania M z eskadry krakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi