marek rokowski Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Wczoraj podczas zawodów w krakowie F16tka wykonała króki pokaz tego na co ja stać teren zawodów został ostrzelany 60cioma rakietami powietrze-ziemia... niesttey fotograf zrejterował po pierwszym strzale i sątylko zdjęcia w locie... (może ktos z forumowiczów będzie mial to dokleję(doklei)
marek rokowski Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 a jednak ktoś zrobił fotki,,,, http://pfmrc.eu/index.php?/topic/31396-iii-bitwa-o-wawel-mistrzostwa-polski-esa/page__view__findpost__p__406682
Viader Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 I coś ode mnie: Dla mnie rewelacja, w locie prezentuje się jak prawdziwy, świetnie było zobaczyć go na żywo 1
sebamor Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Mam film z lotu, mogę wrzucić
Wojtek Sz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Piękny model pięknego samolotu. Gratuluję!
kesto Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 No Marek, co rusz mnie zadziwiasz .
Viper Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ale edf byłby jeszcze piękniejszy
sławek Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 EDF edefem ale zestaw dopieszczamy w pierwotnej postaci . Instrukcja powstaje dzięki temu samemu programowi którym stworzyłem model czyli Sketchup`em , A części układamy na tyle ciasno by można było wydrukować jak najwięcej na jak najmniejszej ilości brytów EPP -cena wydruku jest powalająca i cena końcowa zestawu była by w innym przypadku trudna do przełknięcia. Myślimy że wyszedł zgrabny zestaw z którym poradzi sobie nawet mało doświadczony modelarz a sam model dzięki zaskakująco trwałemu nadrukowi jest estetyczny i lekki . I tu pomału kończy się moja praca ,aa nieeeee !!-zostało mi jeszcze oblatać własny egzemplarz-aż wstyd ze "konstruktor" osobiście nie sprawdził swojego dzieła
marek rokowski Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 jak robić zadymę to na całego! kilka fotek z ostrzelania Rzeszowa w ramach obchodów 11 Listopada i.. tamtejszych zawodów ESA fotki
Tomek Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Marku tylko 2x och! i 3x ach! rewelacja
marek rokowski Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 dzięki Tomku a tutaj link do postu Ani z jej fotogalerią z Rzeszowa - conajmniej dwa zdjęcia z F16 są WYBITNE! link do postu Ani
michal0051 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Czy tylko ja miałem wrażenie że F16 w Rzeszowie było źle wyważone ??
marek rokowski Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 razcej bym powiedział że brakowąło mocy... o tym że z takim modelem nei powinno się wychodzić na taki wiatr a co dopiero latac nie wspomnę
szymon_ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Można wiedzieć ile waży gotowy do lotu wraz z tymi rocket launcherami ?
wiejski Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panie Marku, czy ten model będzie dostępny jako zestaw? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
marek rokowski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 witam po powrocie z wyjazdu ( za tydzien) pierwsza eskadra F16tek znajdzie sie w paczkach poinformuje na grupie;)
sławek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 WYBACZCIE ŻE ODGRZEWAM TROSZKĘ PRZYKURZONY TEMAT ALE: Czekał,czekał i się doczekał - przysłowie -"szewc chodzi boso" się tu sprawdziło idealnie , twórca lata ostatni Dla przypomnienia mój egzemplarz sterowany tylko usterzeniem poziomym i zdało to egzamin na "5" Mimo sporego wiatru "eFcia" spisała się na medal . Oprócz dziewiczego lotu latał potem nim kolega nie obeznany w lataniu ParkJetami - zero problemów Silnik ten sam co u Marka czyli Emax CF 2812
marek rokowski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no to mamy dwie pierwsze Efcie w postaci ulotnionej choinka.. brakuje mi jednego dnia żeby spakować zestawy w paczki i dopisać szczegółową instrukcję... dzisiaj spróbuje zrobić wieczorem wycenę
marek rokowski Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ostatnią niedzielę spędziliśmy wraz z naszą eskadrą w ZNOJMO na pierwszych poslko-słowacko-czeskich zawodach ESA cudne miejsce do latania! infrastruktura godna pozazdroszczenia na koniec, po zawodach postanowiłem jednak ją zniszczyć! wiec F-16 uzbrojona w 55 rakiet(!) wzbiła się w powietrze i ostrzelała lotnisko zniszczenia na pasie sprawiły że musiałem siadać na trawiastym pasie połozonym dalej... zdjęcia: Ania M z eskadry krakowskiej
Rekomendowane odpowiedzi