Granacik Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Dziś zapukał do mnie spóźniony Mikołaj i przyniósł mi nowy silnik do pewnego modelu RC który buduje i buduje i skończyć nie mogę. Niestety stary silnik wyzionął ducha i jakoś straciłem wene. Teraz może szybko temat zakończę. Najcenniejszy dla mnie "ficzer" jaki ma nowy silnik to rozrusznik elektryczny. No i automatyczne ssanie co też uprości sterowanie. Mniejszy, lżejszy i mocniejszy od starego. Dziękuję Mikołaju! 1
jarek996 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Niechcacy stalem sie "kolekcjonerem" Testorsow z czesciami zamiennymi. Jesli ktos chce odkupic kolekcje, to zapraszam na PRIVa.
Granacik Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Takie mi coś wyskoczyło na fejsbuku. Zagadka dla znawców. Fejk, atrapa czy działało?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czarobest Opublikowano 16 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Marca Co nieco mi w ostatnim czasie wpadło, mimo przerwy modelarskiej 😏 5
Janeczek Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca Przepiekny Simek ! -jedynie zmienic srube kompresyjna i wszystko gra ! 1
Rekomendowane odpowiedzi