witold_pi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A ja go nie kupiłem na alledrogo w sumie silnik do niczego tylko na półkę
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 13 minut temu, witold_pi napisał: A ja go nie kupiłem na alledrogo w sumie silnik do niczego tylko na półkę no generalnie wszystkie silniki to złomy do niczego? to po co kupowałes za TAKĄ kasę tego niby Wieteroka ?????
jarek996 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Pawel z Jackiem moga sobie zalozyc PODWOJNEGO NELSONA ..........
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No i jeszcze takie trochę większe... Tego ostatniego ponoć tylko 100 sztuk powstało, a później się wytwórnia spaliła... 1
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tylko Pawła są ganze neue a moje nie...no i te pudła + naklejki to jest dopiero sznyt
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, jarek996 napisał: Pawel z Jackiem moga sobie zalozyc PODWOJNEGO NELSONA .......... Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ?
jarek996 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 10 minut temu, Paweł Praus napisał: Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ? Mialem na mysli "silnikowego" NELSONA ....... Macie razem tyle tych NELSONOW , ze wystarczy na podwojnego , na Admirala i na Mandele ? 1
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, Paweł Praus napisał: Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ? taaaaaaaaaaa...... bo jedynym ograniczeniem jest......
MASK Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 godzin temu, d9Jacek napisał: zasługa mojego psa, czyli kolejne polowanie przed świtem ....no i taki dzisiejszy efekt ? Piękny strzał, gratuluję Jacku ?
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, MASK napisał: Piękny strzał, gratuluję Jacku ? Dziekuję Marcinie , ale podobno ONE są do NICZEGO?
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jarku i tak nie pokazałem wszystkich bo mam je podwójne i wielokrotne też... Ale nie o to chodzi przecież w tym wątku ? 46 minut temu, d9Jacek napisał: Dziekuję Marcinie , ale podobno ONE są do NICZEGO? Jacku tak mówią Ci co się nie znają ???
witold_pi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 to cuś kupiłem bo było w częściach i sam byłem ciekaw co to jest, zajmuje znacznie mniej miejsca niż moki xxl ?
witold_pi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 i cuś z dwoma pierścieniami vinage 1
Paweł Prauss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ładny. Choć w tej pojemności dwa pierścienie nie należą do rzadkości...
witold_pi Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 pierwszy raz widzę dychę z 2 pierścieniami ?
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, witold_pi napisał: pierwszy raz widzę dychę z 2 pierścieniami ? pokażę Ci, ST G 24 ?, G71, MVVS ...trochę tego jest
Rekomendowane odpowiedzi