Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Gratuluję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 dziękuję serdecznie?Pawle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A ja mam takie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A ja go nie kupiłem na alledrogo w sumie silnik do niczego tylko na półkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 13 minut temu, witold_pi napisał: A ja go nie kupiłem na alledrogo w sumie silnik do niczego tylko na półkę no generalnie wszystkie silniki to złomy do niczego? to po co kupowałes za TAKĄ kasę tego niby Wieteroka ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Pawel z Jackiem moga sobie zalozyc PODWOJNEGO NELSONA .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No i jeszcze takie trochę większe... Tego ostatniego ponoć tylko 100 sztuk powstało, a później się wytwórnia spaliła... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tylko Pawła są ganze neue a moje nie...no i te pudła + naklejki to jest dopiero sznyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, jarek996 napisał: Pawel z Jackiem moga sobie zalozyc PODWOJNEGO NELSONA .......... Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 10 minut temu, Paweł Praus napisał: Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ? Mialem na mysli "silnikowego" NELSONA ....... Macie razem tyle tych NELSONOW , ze wystarczy na podwojnego , na Admirala i na Mandele ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, Paweł Praus napisał: Aleee po co ? Lepiej żyć w pokoju (spokoju) i oddawać się swojemu hobby bez ograniczeń ? Jacku ten ostatni nie jest nowy...I tylko on jeden w tym towarzystwie ? taaaaaaaaaaa...... bo jedynym ograniczeniem jest...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 godzin temu, d9Jacek napisał: zasługa mojego psa, czyli kolejne polowanie przed świtem ....no i taki dzisiejszy efekt ? Piękny strzał, gratuluję Jacku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, MASK napisał: Piękny strzał, gratuluję Jacku ? Dziekuję Marcinie , ale podobno ONE są do NICZEGO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jarku i tak nie pokazałem wszystkich bo mam je podwójne i wielokrotne też... Ale nie o to chodzi przecież w tym wątku ? 46 minut temu, d9Jacek napisał: Dziekuję Marcinie , ale podobno ONE są do NICZEGO? Jacku tak mówią Ci co się nie znają ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 to cuś kupiłem bo było w częściach i sam byłem ciekaw co to jest, zajmuje znacznie mniej miejsca niż moki xxl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 i cuś z dwoma pierścieniami vinage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 God bless America ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ładny. Choć w tej pojemności dwa pierścienie nie należą do rzadkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 pierwszy raz widzę dychę z 2 pierścieniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, witold_pi napisał: pierwszy raz widzę dychę z 2 pierścieniami ? pokażę Ci, ST G 24 ?, G71, MVVS ...trochę tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi